Re: Thinpro issue with bad displayed Textcursor in Windows over XenApp (6948 Views)
Reply
Occasional Advisor
BP-IT
Posts: 11
Registered: ‎04-17-2013
Message 1 of 4 (7,077 Views)
Accepted Solution

Thinpro issue with bad displayed Textcursor in Windows over XenApp

[ Edited ]

Hello,

 

The cursor for text selection is bad displayed when we connect to our Citrix Server over an t510 with ThinPro 4. Here is a picture of the problem:

http://imageshack.us/a/img259/2844/fotoyhg.jpg

We tried to set CursorStipple to ffff,ffff and disabled XRender for the ICA Client, but without success.

 

We hope you can give us a hint!

 

Regards

HP Pro
Rong
Posts: 1,447
Registered: ‎10-30-2005
Message 2 of 4 (7,027 Views)

Re: Thinpro issue with bad displayed Textcursor in Windows over XenApp

You might want to upgrade tot he latest Image build 4.3 or 4.3.1 on the web.

I believe the latest image have a new video driver that might fix your issue.

Although I am an HP employee, I am speaking for myself and not for HP
Occasional Advisor
BP-IT
Posts: 11
Registered: ‎04-17-2013
Message 3 of 4 (7,019 Views)

Re: Thinpro issue with bad displayed Textcursor in Windows over XenApp

Hello Rong,

 

We have created a new case at the HP support and they told me to try the new image. Unfortunately the issue is not solved, although the cursor looks different now. Here ist the 'new' problem:

 

Cursor Problem

 

Regards

Occasional Advisor
BP-IT
Posts: 11
Registered: ‎04-17-2013
Message 4 of 4 (6,948 Views)

Re: Thinpro issue with bad displayed Textcursor in Windows over XenApp

After some weeks on 3rd level support here is the solution:

 

Set the text selection cursor to beam_r.cur in the Windows mouse settings. You have to do this for each user via GUI settings or a registry key.

 

Regards

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.