Re: HP t5740e Thin Client - Failing to Clone (HPDM) (326 Views)
Reply
Occasional Visitor
SamForma
Posts: 2
Registered: ‎05-23-2012
Message 1 of 5 (951 Views)

HP t5740e Thin Client - Failing to Clone (HPDM)

[ Edited ]

Having an issue getting a t5740e to finish an Image Creation successfully (Pulling the gold image from the source for deployment).

 

It reboots and started creating the image, but then fails after trying failing to log into the FTP server with a bad username and password error (strangly enough, login fails after several prior successful login attempts from the same HPDM task). 

 

I have attached my sanitized FTP log and specs are below.

 

HPDM Task Log:

2012-05-23 18:56:50 Successfully sent task to the Device Management Gateway 2012-05-23 18:56:53 Task has been retrieved by the Agent.

2012-05-23 19:10:00 Task has been retrieved by the Agent.

2012-05-23 19:10:44 Fail to execute PullImage task.

2012-05-23 19:10:44 ErrorCode: 203, Error Detail: Login error.

2012-05-23 19:10:44 Fail to execute common task.

2012-05-23 19:10:44 ErrorCode: 203, Error Detail: Login error.

 

SPECS:

ThinClient: t5740e

ThinClient BIOSv: 1.04 (R8 It looks like R9 is available, but it contains R8)

ThinClient OSv: 6.1.7601.252 (latest)

ThinClient HPDM Agentv: 4.4.3660.13186

 

FTP Server: FileZilla: 0.9.41 (latest)

FTP User: full rights to repository

 

HPDM V: 4.4.3610.13205

HPDM SQL Server: Microsoft SQL Express 2008 R2 (up to date)

HPDM running on Windows Server 2008 R2 Domain Controller.

 

Anyone have a clue?

 

Thanks,

Sam

Please use plain text.
Occasional Advisor
PawtSchool
Posts: 5
Registered: ‎05-04-2012
Message 2 of 5 (934 Views)

Re: HP t5740e Thin Client - Failing to Clone (HPDM)

Do you have any special characters (!,?%, etc.) in the username of password for the FTP user?  I remember reading somewhere that was an issue.

Please use plain text.
Occasional Visitor
SamForma
Posts: 2
Registered: ‎05-23-2012
Message 3 of 5 (932 Views)

Re: HP t5740e Thin Client - Failing to Clone (HPDM)

DING DING DING DING DING

 

That did the trick.

 

Thank you very much!

Please use plain text.
Occasional Advisor
zhandani
Posts: 6
Registered: ‎05-11-2012
Message 4 of 5 (837 Views)

Re: HP t5740e Thin Client - Failing to Clone (HPDM)

I remember the issue was fixed, you can use HPDM4.4.2 or HPDM4.4.3 to try it.

Please use plain text.
Occasional Visitor
Davenport
Posts: 3
Registered: ‎02-27-2013
Message 5 of 5 (326 Views)

Re: HP t5740e Thin Client - Failing to Clone (HPDM)

I am having the same issue.  203 login error on a 5740e thin client.  I am using HPDM 4.4.3 and the Agent is the same.  No special characters in the password.  the OS on the thin client is XPE.  Any ideas?

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation