Re: How limited is the 1910 CLI ? (612 Views)
Reply
Occasional Visitor
Posts: 1
Registered: ‎02-18-2013
Message 1 of 3 (678 Views)

How limited is the 1910 CLI ?

[ Edited ]

Hello,

 

I would like how "limited" is the 1910 CLI ?  It's shown Limited in the manual and the manual shows a very few commands line.

 

I've been able to use HP 5120 and 5500, is the CLI the same ?

 

I would want to only use the CLI and not the WebUI to configure it, is it possible ?

 

Thank you.

 

 

P.S. This thread has been moved from Switching > Comware-Based to Web and Unmanaged - Hp Forum Moderator

Honored Contributor
Posts: 343
Registered: ‎03-21-2011
Message 2 of 3 (649 Views)

Re: How limited is the 1910 CLI ?

Nice question, I never realized HP had released a comware based web-managed switch (the 1910 series).

Indeed the cli seems pretty limited, just configuring the IP, password and factory reset.

 

See manual page for 1910:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&taskId=101&contentT...

 

 

or direct link to PDF user manual:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/CoreRedirect.jsp?redirectReason=DocIndexPDF&prodSer...

 

But it's still comware under the hood :)

Highlighted
Occasional Visitor
Posts: 1
Registered: ‎03-24-2013
Message 3 of 3 (612 Views)

Re: How limited is the 1910 CLI ?

Type the below command to enable developer mode on HP switches so that you can configure the switch from the CLI
"_cmdline-mode on' and the password '512900"

Type "sys" to enter the true advanced CLI

This will allow you to completely configure the HP1910 from the CLI
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.