Re: TE object recognized but not able to record (168 Views)
Reply
Occasional Contributor
sssthe1
Posts: 7
Registered: ‎10-08-2009
Message 1 of 2 (182 Views)

TE object recognized but not able to record

Hi,

 

Right now I am using QTP 11 to validate pcomm application. I am able to identify TE objects through object spy. But when I recorded, no object and script is getting generated. Any one know why?

 

Note: I configured TE in option as well.

 

Thanks,

S. Saravanan.

Please use plain text.
HP Expert
vzamoraz
Posts: 502
Registered: ‎04-12-2012
Message 2 of 2 (168 Views)

Re: TE object recognized but not able to record

Did you Launch Terminal emulator and access the session before Launch QTP?

If you try to record over a notepad.exe application, can you see code?

 

Check that Pcomm is running as 32bits application and not as 64bits.

From QTP menu select Automation>record and run settings

Ensure that record and run on any open windows application is selected.

EB.jpg

 

Note: The Opinions expressed in my post are mine alone, and do not reflect the opinions of my employer. No warranties express or implied for any answered posted.

 

Also remember if you have a valid contract with HP feel free to visit our FT/QTP Support Customer Forums: http://h30499.www3.hp.com/t5/Functional-Testing-QTP/ct-p/sws-Fun_Test
You can create an account with your HP credentials.

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation