Re: QTP / UFT connectivity issue (287 Views)
Reply
Occasional Visitor
Jerome_Covini
Posts: 1
Registered: ‎10-10-2013
Message 1 of 2 (311 Views)

QTP / UFT connectivity issue

[ Edited ]

Hi,
We're having connectivity issue for clients trying to connect to UFT11.52, always getting a "license not found" error when connecting (using a QTP license).

Our UFT is nat'ed behind a public router, we sniffed the session and we basically see :
-incoming UDP packets from client towards port 5093 correctly received
- After 4 seconds, the server is sending back an ICMP TTL Exceed (Fragments reassembly time exceeded) back to the client (and then the client got its license error).

Difficult to trace the source of the issue - Could MTU be one ? apart from the UDP/5093, are there other port forwarding required on the router facing the server ?
regds

 

 

P.S. This thread has been moved from Quality Center Support and News Forum to Unified Functional Testing (formerly QTP) News and Support Forum.
-HP Forum Moderator

HP Expert
hkacarov
Posts: 263
Registered: ‎04-03-2012
Message 2 of 2 (287 Views)

Re: QTP / UFT connectivity issue

Hi Jerome,

 

Could you please ask this question in the QTP/UFT forum: http://h30499.www3.hp.com/t5/Functional-Testing-QTP/ct-p/sws-Fun_Test ?  This is the QTP/UFT dedicated forum and there the QTP experts can assist you.

Here, in this forum, we are discussing QC/ALM issues.

 

Thanks,

Hristo

HP QC Support Engineer
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.