Getting “Unspecified Error” while running Scripts from ALM 11.5 (824 Views)
Reply
Occasional Collector
mParas
Posts: 5
Registered: ‎07-04-2014
Message 1 of 7 (824 Views)

Getting “Unspecified Error” while running Scripts from ALM 11.5

[ Edited ]

I've made a connection to ALM with UFT 11.5 and when I run my scripts from UFT 11.5 its working perfectly fine, but I face issue when the same scripts are being run from ALM Test Lab. I am not sure whats happening.

I am getting Unspecified Error, I wonder why the same scripts which are running directly in UFT isn't getting ran from ALM.

Please check the attached screenshots for error.

 

P.S: Scripts are running from ALM for QTP 11.0, it is only giving unspecified error for UFT 11.5

 

Frequent Advisor
Enk-A-Mania
Posts: 37
Registered: ‎04-16-2013
Message 2 of 7 (754 Views)

Re: Getting “Unspecified Error” while running Scripts from ALM 11.5

When I get that, it is usually because the ""Allow other HP products to run tests and components"  is not checked

Occasional Collector
mParas
Posts: 5
Registered: ‎07-04-2014
Message 3 of 7 (745 Views)

Re: Getting “Unspecified Error” while running Scripts from ALM 11.5

Yeah, but in my case, I've already checked this option. 

Visitor
Sumeet_Kushwah
Posts: 4
Registered: ‎02-18-2013
Message 4 of 7 (727 Views)

Re: Getting “Unspecified Error” while running Scripts from ALM 11.5

Hi,

 

Have you tried starting UFT's Remote agent process on the target machine before running the tests from ALM ?

 

HP Functional Testing->Tools-> Remote agent

 

Thanks,

Sumeet Singh Kushwah

Occasional Collector
mParas
Posts: 5
Registered: ‎07-04-2014
Message 5 of 7 (713 Views)

Re: Getting “Unspecified Error” while running Scripts from ALM 11.5

Hi Sumeet, Remote agent is running I can see it in system tray.
Occasional Collector
mParas
Posts: 5
Registered: ‎07-04-2014
Message 6 of 7 (710 Views)

Re: Getting “Unspecified Error” while running Scripts from ALM 11.5

Please check the logs below.. I've pasted only the part which is having issues.

OK: 07/09/14 , 11:47:8:783 : Start InitTDPierInTulip File Line=1952 ThreadId=1456


Error: 07/09/14 , 11:47:8:811 : InitTDPierInTulip : pTDPier is null File Line=1967 ThreadId=1456


Error: 07/09/14 , 11:47:8:811 : failed to get pier in QTP File Line=68 ThreadId=1456


Error: 07/09/14 , 11:47:8:811 : Create Automation in QuickTest failed. return value = -2147467259 File Line=670 ThreadId=1456


OK: 07/09/14 , 11:47:8:812 : CRemoteAgentThread::TerminateRunningThread - Destroying running thread bTryToPostQuitMsg =1. File Line=1075 ThreadId=3232


Error: 07/09/14 , 11:47:8:812 : CRemoteAgentThread::is_host_ready - Failed to create running thread! ret = -2147467259 File Line=502 ThreadId=3232


OK: 07/09/14 , 11:47:8:812 : CAqtRemoteAgent::is_host_ready,, value = 0 File Line=69 ThreadId=3232 

Occasional Collector
mParas
Posts: 5
Registered: ‎07-04-2014
Message 7 of 7 (664 Views)

Re: Getting “Unspecified Error” while running Scripts from ALM 11.5

Any suggestions?

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.