Error 1040: not specified devices or all devices are disconnected (207 Views)
Reply
Occasional Visitor
tonigard
Posts: 1
Registered: ‎11-20-2013
Message 1 of 2 (207 Views)

Error 1040: not specified devices or all devices are disconnected

[ Edited ]

Hello.

I need help, see if you can help me.
I use to backup the Data protector express basic with LTO 2, we perform copies daily differential and total at the end of the week, all with different tapes, no one of them, I get error 1040. know not referred.
I understand that the problem comes from the LTO2 tape that day, could we format the tape? How can format the tape?
Thank you.

 

 

P.S. This thread has been moved from Data Protector Support and News Forum to Tape Backup (Small and Medium Business). - Hp Forum Moderator

HP Expert
Bob_Clark
Posts: 1,499
Registered: ‎08-14-2013
Message 2 of 2 (197 Views)

Re: Error 1040: not specified devices or all devices are disconnected

Data Protector Express is a third-party product purchased by HP, and had a Data Protector label put on it.  HOwever, support for DP express is handled by a third-party

 

This forum is for the full version of Data Protector, and I don't know if anyone who visits here knows anything about Data Protector Express.  I certainly don't

 

While I was trying to find who actually supports this product, I was googling 'Data Protector Express' and found quite a few artices for Error 1040, you may be able to get some help there

 

Sorry that I couldn't be of more use

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.