Backup Exec 9.1 for Netware 6.5 & Ultrium 232 internal tape device (86 Views)
Reply
Occasional Visitor
Ernest Ohene
Posts: 2
Registered: ‎03-16-2006
Message 1 of 4 (86 Views)

Backup Exec 9.1 for Netware 6.5 & Ultrium 232 internal tape device

I HP StorageWorks Ultrium 232 internal device on my Netware 6.5 server. When i load Backup Exec 9.1, it does not dectect the drive. any ideas please?
Please use plain text.
Frequent Advisor
Dave Farrington
Posts: 29
Registered: ‎03-03-2006
Message 2 of 4 (86 Views)

Re: Backup Exec 9.1 for Netware 6.5 & Ultrium 232 internal tape device

The newer versions of the Ultrium 232 needs at minimum Backup Exec 10.
Please use plain text.
Occasional Visitor
Ernest Ohene
Posts: 2
Registered: ‎03-16-2006
Message 3 of 4 (86 Views)

Re: Backup Exec 9.1 for Netware 6.5 & Ultrium 232 internal tape device

Hi Dave, thanks for your reply. However Backup Exec 10 does not exist for Netware Servers. I resolved the problem by following instruction posted on the Newsgroup by Lane Oakley.

1)unload the LSIMPTNW.HAM driver from command prompt.
2)load LSIMPTNW.HAM slot=101 qtags=off

this worked for me. i hope it helps others.
Please use plain text.
Frequent Advisor
Dave Farrington
Posts: 29
Registered: ‎03-03-2006
Message 4 of 4 (86 Views)

Re: Backup Exec 9.1 for Netware 6.5 & Ultrium 232 internal tape device

Hey
Excellent ernest...glad it worked out for you...
Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation