Re: OVO agent 11.00.044 is not working fine (343 Views)
Reply
Honored Contributor
Posts: 1,352
Registered: ‎04-19-2011
Message 1 of 8 (411 Views)

OVO agent 11.00.044 is not working fine

Hello All

 

We had installed OVO agent 11.0.044 on HP UX server ( IA64 environment ) and integrated it with OMU server agent version 11.0.003

 

On installation we see everything works fine but after some time we are seeing lot of agent processes are dead.

 

We have HP NNM installed on same server.

 

Can you please let me know what is the exact command to remove the agent installation please.

 

On install guide I am seeing the command is,

 

oainstall -r

 

but I would like to get it confirmed.

Honored Contributor
Posts: 4,414
Registered: ‎06-17-2010
Message 2 of 8 (407 Views)

Re: OVO agent 11.00.044 is not working fine

Hi Ramesh,

oainstall.sh -r -a -clean

The option 'clean' will cleans the contents of the installation and data directories.

Also what are the agents which are down?
post ovc -status and opcagt -status

hth,
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
Honored Contributor
Posts: 666
Registered: ‎04-21-2011
Message 3 of 8 (397 Views)

Re: OVO agent 11.00.044 is not working fine

Don't use -clean option , I see that NNM is also installed on the same server ..

 

use : oainstall.sh -r -a

- Vidyasagar Machani -

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn. -- Benjamin Franklin
Honored Contributor
Posts: 1,352
Registered: ‎04-19-2011
Message 4 of 8 (369 Views)

Re: OVO agent 11.00.044 is not working fine

Thanks Vidyasagar

 

I heard that without uninstalling OV agent, I can upgrade to 11.01.003.

 

If so can you please provide me the steps and download location for OVO agent 11.01.003 please.

Honored Contributor
Posts: 666
Registered: ‎04-21-2011
Message 5 of 8 (365 Views)

Re: OVO agent 11.00.044 is not working fine

11.01.003 is a patch .. You can download the patches from the http://support.openview.hp.com/selfsolve/patches by selecting the operation agent and its version..

 

However I would suggest you to go either 11.10 , 11.12 agent versions , check whether your NNM Version Co-Exists ( Refer the Support Matrices ) with any of the suggested version and then download ..

 

The below link would help you to downoad the OA 11.12 :

 

http://www8.hp.com/us/en/software-solutions/software.html?compURI=1170678#.UujwmIW6ZaQ

- Vidyasagar Machani -

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn. -- Benjamin Franklin
Honored Contributor
Posts: 4,414
Registered: ‎06-17-2010
Message 6 of 8 (360 Views)

Re: OVO agent 11.00.044 is not working fine

for steps you have to just execute, and can also go to 11.05 or more if supported which resolve most of the bugs of 11.00.

./install.sh -i -a
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
Honored Contributor
Posts: 1,352
Registered: ‎04-19-2011
Message 7 of 8 (347 Views)

Re: OVO agent 11.00.044 is not working fine

Thanks Piku, but I have a question here.

 

My management server has 11.01.003 version agent and if I upgrade agent version on my node to 11.05, can it cause any issues since the agent version on the node is higher than OM server.

 

Thanks

Ramesh Hari

Highlighted
Honored Contributor
Posts: 4,414
Registered: ‎06-17-2010
Message 8 of 8 (343 Views)

Re: OVO agent 11.00.044 is not working fine

No issue, we are using OM8.35 and version 11.05

hth,
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.