ITO Agent Not Running (552 Views)
Reply
Occasional Visitor
Orrin Thomas
Posts: 3
Registered: ‎09-29-2002
Message 1 of 6 (552 Views)

ITO Agent Not Running

Ito agent not running no wokrstation running hpux11, ito agent ver A.06.00. Previously installed DCE/9000 programming & Admin Tools and DCE/9000 Kernal Threads successfully. However, DCE\RPC is not running. Kisted below are the error message from opcerror log.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


[uxctla.c:3706]: All subagents stopped by local user: root. (OpC30-1149)
07/30/04 11:30:59 WARNING opcctla (Control Agent)(7095) [uxctla.c:3706]: All subagents stopped by local user: root. (OpC30-1149)
07/30/04 11:35:30 ERROR opcdista (Distrib. Agent)(7181) [commdce.c:794]: Can't lookup servers: Communications failure (dce / rpc). (OpC20-108)
07/30/04 11:35:30 ERROR opcctla (Control Agent)(7180) [genctla.c:8042]: The ITO Distribution Agent reported an unexpected error. (OpC30-1026)
Honored Contributor
Martin Johnson
Posts: 2,866
Registered: ‎05-07-2002
Message 2 of 6 (552 Views)

Re: ITO Agent Not Running

"/sbin/init.d/Rpcd start" will start RPC/DCE. The OVO agent will not start unless RPC/DCE is running.

HTH
Marty
Occasional Visitor
Orrin Thomas
Posts: 3
Registered: ‎09-29-2002
Message 3 of 6 (552 Views)

Re: ITO Agent Not Running

Thank you.

However, rpcd is running. The only ito processes running are opcctla, opcmsga and opcacta. opcle, opcmona and opcmsgi start but then fail. The opcerror log contains the error messages as above.
Honored Contributor
Martin Johnson
Posts: 2,866
Registered: ‎05-07-2002
Message 4 of 6 (552 Views)

Re: ITO Agent Not Running

You are not communicating with RPC/DCE. Recycle the daemon.

If that doesn't work, reboot the system:

http://www6.itrc.hp.com/service/cki/docDisplay.do?docLocale=en_US&docId=200000066918533

HTH
Marty
Occasional Visitor
Orrin Thomas
Posts: 3
Registered: ‎09-29-2002
Message 5 of 6 (552 Views)

Re: ITO Agent Not Running

Tried restarting daemon, then I rebooted but he problem still persists. Currently only opcctla, opcmsga and opcactc are running. I have also tried deinstalling and re-installing agent and templates, no change error message read the same.
Honored Contributor
Martin Johnson
Posts: 2,866
Registered: ‎05-07-2002
Message 6 of 6 (552 Views)

Re: ITO Agent Not Running

Check the rpc mapping:

rpc show mapping

Check the IP address being used. If it is not right, do:

rpc remove mapping

then recycle RPC/DCE.

Also check your DNS entries.

HTH
Marty
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.