Re: HELP Installing DE600 adapter v4.0f (96 Views)
Reply
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎06-24-2005
Message 1 of 8 (96 Views)
Accepted Solution

HELP Installing DE600 adapter v4.0f

Hi,

I'm trying to install a DE600 NIC on a DS20e AlphaServer runing v4.0f system. I have tried using NHD v3 but without success. I cannot use a CD as I have a IDE drive which isn't supported. I have tried the using a HDD but the process bombs out with the following error:
--------------------------------------
Error: Undefined:
dump_cores
dump_setugid_cores
executable_data
restricted_symlink_follow
restricted_link_creat
restricted_fifo_open
6 Undefined symbols, aborting load
--------------------------------------
Does anyone know how to get around the above errors or how to install the driver another way.

TIA
Honored Contributor
Posts: 4,039
Registered: ‎06-18-2003
Message 2 of 8 (96 Views)

Re: HELP Installing DE600 adapter v4.0f

Hi,

boot genvmunix and build a new kernel.

greetings,

Michael
Honored Contributor
Posts: 1,657
Registered: ‎04-22-2003
Message 3 of 8 (96 Views)

Re: HELP Installing DE600 adapter v4.0f

use the search function within this forum, this problem was discussed several times...
Help() { FirstReadManual(urgently); Go_to_it;; }
Honored Contributor
Posts: 4,039
Registered: ‎06-18-2003
Message 4 of 8 (96 Views)

Re: HELP Installing DE600 adapter v4.0f

Ralf,

use the search function in this forum. Your answer has been given many times! ;-)

Michael
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎06-24-2005
Message 5 of 8 (96 Views)

Re: HELP Installing DE600 adapter v4.0f

Sorry guys I seem to have a different search engine available to me, as I cannot find a past solution to my answer. Maybe I'm just having finger trouble any chance of a link??
Honored Contributor
Posts: 4,039
Registered: ‎06-18-2003
Message 6 of 8 (96 Views)

Re: HELP Installing DE600 adapter v4.0f

Hi,

have you tried the search field on top of the page?

Michael
Honored Contributor
Posts: 6,593
Registered: ‎05-19-2003
Message 7 of 8 (96 Views)

Re: HELP Installing DE600 adapter v4.0f


The search engine in the ITRC Forum sucks (time, energy, goodwill, confidence, attitude).

For example, just now I used 'more options' --> 'advance search' for the word DE600 in subject and full text mode in category Tru64 and it only came up with:

http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=240964
"How do I query active lan interface settings "
In both cases! Where this clearly does not have DE600 in the subject line.

It did not find:
http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=510192
"DE600 on Tru64 4.0E"
Which _does_ have DE600 in the subject line.
(Allthough the article will not help you).

The only reasonable way to searh the forums (imho) is from the outside through Google.
Try google for something along the lines of:

+de600 +tru64 +site:itrc.hp.com

Good luck!
Hein.
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎06-24-2005
Message 8 of 8 (96 Views)

Re: HELP Installing DE600 adapter v4.0f

Hein, thank-you very much I thought it SUCKed but didn't want to question Royalty or Pharaoh status, to whom I bow.

Thank-you Michael for pointing me in the right direction.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.