Re: Quality Center Errors When Loading (1675 Views)
Reply
Occasional Advisor
Eric Berlin
Posts: 9
Registered: ‎01-21-2010
Message 1 of 8 (1,675 Views)

Quality Center Errors When Loading

I have QC10 Starter eval installed on a vista system. When I try to load QC, I get the message ../install/test_type.cab this file didn't pass signature checking. I've tried googleing this problem and tried all of the recommendations, yet the problem persists. Help please!
Occasional Visitor
Benoy S
Posts: 4
Registered: ‎01-25-2010
Message 2 of 8 (1,675 Views)

Re: Quality Center Errors When Loading

Hi Erin,

There is a temporary solution for this which i got from another thread. You can use start_b.htm instead of start_a.htm to login to qc.

QC link would be then http:///qcbin/start_b.htm

Hope this helps.

Or else you can try installing QCExplorer Addin

http://update.external.hp.com/qualitycenter/qc100/others/qcexplorer/index.html

Thanks,
Benoy S
Frequent Advisor
BurleyS
Posts: 24
Registered: ‎12-10-2009
Message 3 of 8 (1,675 Views)

Re: Quality Center Errors When Loading

Eric - The problem is caused by user based permissions in Vista. Turn off User Access Control from the control panel and all should be good!!
Occasional Advisor
Eric Berlin
Posts: 9
Registered: ‎01-21-2010
Message 4 of 8 (1,675 Views)

Re: Quality Center Errors When Loading

Hi Burley -
I turned of UAC and the first 2 tries I got the same error message, and every try after that I get "Loading. Please wait..." but nothing happens after that.
Frequent Advisor
BurleyS
Posts: 24
Registered: ‎12-10-2009
Message 5 of 8 (1,675 Views)

Re: Quality Center Errors When Loading

Eric,

What browser/version are you using? If you are using IE8 then there are some additional steps that must be completed to make it compatible with QC. First open the browser and go into tools/Compatibility settings and add the IP or domain such as redhat.com to the compatibility settings. Next go into Tools/Internet Options in the IE8 browser. Under the advanced tab, turn off the "Enable memory protection to help mitigate online attacks" option. This option is turned off in IE7 and is turned on by default in IE8, which prevents the browser-based application from loading. Restart the browser session and verify the proper operation of your application.

Hope this helps!!
Occasional Advisor
MichaelSaldutti
Posts: 13
Registered: ‎04-23-2009
Message 6 of 8 (1,675 Views)

Re: Quality Center Errors When Loading

I had this same issue.

This is a problem with the v10 install. It was fixed with patch 7. There is however a patch 10 out there now I believe so it sprobably best to go directly to the latest one.
Occasional Advisor
Eric Berlin
Posts: 9
Registered: ‎01-21-2010
Message 7 of 8 (1,675 Views)

Re: Quality Center Errors When Loading

Hi Michael

I went to the hp patch database but could not find any obvious patch for Quality Center. What was patch 7 called, it would give me something to search for.
Valued Contributor
LoadTest712
Posts: 176
Registered: ‎08-25-2010
Message 8 of 8 (1,675 Views)

Re: Quality Center Errors When Loading

Apply the most recent patch for Quality Center (QC) 10.00, since this only affects the based QC 10.00 install (Contact HP Software Support in order to obtain the latest patches). In some cases, after applying the patch, it may be required to run the QC Client Uninstall utility (http://support.openview.hp.com/selfsolve/document/KM176290)

If a patch cannot be applied to the QC 10.00 server, then the following two workarounds can be used for the interim:

1. Install the QC Client Side (This can be downloaded from the addins page of QC. Navigate to http://servername:portnumber/qcbin >Add-ins page>HP Quality Center Client Side Setup)

2. Install QC Explorer from the QC add-ins page and use that instead of Internet Explorer. QC Explorer can be downloaded from the link below:

http://update.external.hp.com/qualitycenter/qc100/others/qcexplorer/index.html

NOTE: Please make sure to install the correct patch for the correct QC 10 edition. Patches for the QC 10 Enterprise and Premier edition (as found on the SSO) cannot be installed with the QC 10 Starter edition and vice versa. Starter edition patches can be obtained from Support, together with the installation instructions.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.