Launch Report button is disabled in QC10 (1462 Views)
Reply
Occasional Advisor
Harleen k Puri
Posts: 8
Registered: ‎03-20-2008
Message 1 of 4 (1,462 Views)

Launch Report button is disabled in QC10

The launch report button is disabled in QC10 for the executed automation scripts in Test Lab. Thus we are not able to view/verify the detailed QTP script results/reports in QC.
The Patch is 5. Do we need an upgrade here?
Help us to resolve this.
Please use plain text.
Honored Contributor
Thomas Köppner
Posts: 555
Registered: ‎02-10-2009
Message 2 of 4 (1,462 Views)

Re: Launch Report button is disabled in QC10

I would try to re-install the QTP Add-In for QC. Go to the QC start screen (just myserver:port/qbin without the start_a.htm) and select "Add-in Page", "More Add-ins" or use this direct link:

http://update.external.hp.com/qualitycenter/qc100/index.html

Then select and install the "QuickTest Professional Add-in". Maybe you still have QC 9.2 QTP Add-In on your machine?

Hope this helps,
-Thomas
Please use plain text.
Occasional Advisor
Harleen k Puri
Posts: 8
Registered: ‎03-20-2008
Message 3 of 4 (1,462 Views)

Re: Launch Report button is disabled in QC10

Thanks Thomas for the quick response.
This has resolved our issue.
Please use plain text.
Occasional Advisor
Harleen k Puri
Posts: 8
Registered: ‎03-20-2008
Message 4 of 4 (1,462 Views)

Re: Launch Report button is disabled in QC10

The answer resolved my issue.
Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation