Re: v9.12 Override workflow buttons (211 Views)
Reply
Trusted Contributor
kwood55
Posts: 131
Registered: ‎04-09-2012
Message 1 of 7 (229 Views)
Accepted Solution

v9.12 Override workflow buttons

V 9.12


I have an Execution for running ksc_copy_request. It works great for copying a request to a different request type.

But, it displays Override buttons (see attached). These buttons will confuse PPM users.


- The buttons dont work anyway. If I press one it simply transitions to where I wanted to be (Succeeded transition).

- If I simply refresh the page with F5, I get transitioned to where I wanted to be (Succeeded transition).

- I have tried different processing types Manual and Immediate.

- It acts like the validation (WF - Standard Execution Results w/Reset, Abort) does not match the status returned from ksc_copy_request.

 

How do I get rid of these Buttons ?

Please use plain text.
Frequent Advisor
kintanadan
Posts: 42
Registered: ‎05-23-2011
Message 2 of 7 (222 Views)

Re: v9.12 Override workflow buttons

 

Hello,

 

What do you have set for the Page Response? (Edit Workflow Step)

 

Page-Response.JPG

 

Regards

Please use plain text.
Trusted Contributor
kwood55
Posts: 131
Registered: ‎04-09-2012
Message 3 of 7 (219 Views)

Re: v9.12 Override workflow buttons

The execution does not show the Page Response choice.

It does show me that choice for an execution calling ksc_create_project.

The only difference between the two is the Workflow Scope

   - copy execution is ALL

   - project is Requests

Please use plain text.
Trusted Contributor
kwood55
Posts: 131
Registered: ‎04-09-2012
Message 4 of 7 (211 Views)

Re: v9.12 Override workflow buttons

When I set the Execution Workflow Scope to Requests, then I get the Page Response choice. I am happy with this.
Please use plain text.
Occasional Visitor
Kathiravan
Posts: 2
Registered: ‎05-28-2014
Message 5 of 7 (131 Views)

Re: v9.12 Override workflow buttons

Hi,

Please guide me, where i can find the workflow tab to edit the page response.

Regards,
Kathiravan
Please use plain text.
Frequent Advisor
Derek Giedd
Posts: 42
Registered: ‎03-16-2010
Message 6 of 7 (124 Views)

Re: v9.12 Override workflow buttons

You will find this on the Execution tab for a Workflow Execution Step when the Workflow Scope is Requests.  It is editable when the Execution Type is Workflow Step Commands.  To get to this you will need to either edit an existing step source or create a new Execution Step.  You cannot change this by editing the step in the workflow, you must edit the source step, which will affect all workflows that use this step source.

 

-- Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)
Please use plain text.
Occasional Visitor
Kathiravan
Posts: 2
Registered: ‎05-28-2014
Message 7 of 7 (92 Views)

Re: v9.12 Override workflow buttons

Attached document is missing in reference tab.How can we find it?

 

Thanks and Regards,

K.Kathiravan.

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation