Re: User loading via XML not working in PPM 8.02 (2393 Views)
Reply
Frequent Advisor
Deepak Bhattad
Posts: 65
Registered: ‎12-16-2010
Message 1 of 32 (2,477 Views)

User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

I m using the Excel Plugin for PPM Version 7.0 SP3 to create XML file and try loading it into PPM V8.02.

 

For some reason the laoding works for our Dev environment but is failing for our QA region.

 

We get the attached error in the QA region:

  

When I look into the database I see that the user is created in KNTA_USERS table but the resource details like Role , Category and resource pool information do not get loaded.
 
Any ideas / suggestions.
 
Regards,

Honored Contributor
AlexSavencu
Posts: 595
Registered: ‎04-30-2010
Message 2 of 32 (2,473 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

when uploading resources, referenced data like Role, Resource Category and Resource Pool must be loaded to the system prior to the user information.

 

check the following:

- are the Roles and Resource Pools already created?

- is the validation for Resource Category containing proper information?

- is there a 1-to-1 match between the referenced data and the user data you are trying to load?

 

cheers

alex


--remember to kudos people who helped solve your problem
Frequent Advisor
Deepak Bhattad
Posts: 65
Registered: ‎12-16-2010
Message 3 of 32 (2,471 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

I did check with all the suggestions mentioned above but found no issues.

 

Another interesting fact is that the loading worked both in Dev and prodcution but failed in QA.

 

One important point to note here (which I think may be important) is that recently our QA database was refreshed with production data.

 

Not sure if there is something to do with this refresh.

 

Regards,

Regular Advisor
Raka_1
Posts: 161
Registered: ‎01-21-2010
Message 4 of 32 (2,463 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Which Add-in u r using.... there is higher version of Add-In 7.1 SP3 available..... If you share ur email id I can sen you that.

Honored Contributor
Utkarsh_Mishra
Posts: 713
Registered: ‎07-13-2010
Message 5 of 32 (2,407 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

For PPM 8.02 there is separate Excel Plug-in; the issue might be due to compatibility, as you are using version 7.0 plugin.
Cheers..
Utkarsh Mishra

-- Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)
Regular Advisor
PPMRam
Posts: 147
Registered: ‎07-19-2011
Message 6 of 32 (2,393 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

Could you please send PPM 8.02 XML import plugin to shravan.kathuri@gmail.com

 

Thanks

Shravan

Regular Advisor
PPMRam
Posts: 147
Registered: ‎07-19-2011
Message 7 of 32 (2,382 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

HI,

 

Could you please send PPM 8.02 XML import plugin to nagesh.shenishetty@wisseninfotech.com.

 

Thanks,

 Nagesh

Regular Advisor
sevcan
Posts: 127
Registered: ‎07-13-2011
Message 8 of 32 (2,367 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

Could you please send PPM 8.03 XML import plugin to sevcan.subasi@bto.4s.com.tr.

 

Thanks in advance,

 

Sevcan

Honored Contributor
Celil
Posts: 548
Registered: ‎03-17-2011
Message 9 of 32 (2,318 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Nagesh, Shravan, Sevcan,

 

If you kudos me, I will send you XML importer.

Hi Sevcan, I'm old PPM solution architect at 4S.

Hi PPMram, please do not flood forum.

 

Regards

Celil

Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
director@ppmdiary.com
director@isframeworks.com
Frequent Advisor
Deepak Bhattad
Posts: 65
Registered: ‎12-16-2010
Message 10 of 32 (2,314 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Celil,

 

I have Kudos you. Could you please share the importer for PPM 8.00 SP2 to deepak.bhattad@quintile.com

 

Honored Contributor
AlexSavencu
Posts: 595
Registered: ‎04-30-2010
Message 11 of 32 (2,309 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Merhaba, Celil,

 

1 Kudo from me also. Please fwd the importer to alexandru.savencu@euro-testing.ro.

 

Thanks and Regards,

Alexandru Savencu


--remember to kudos people who helped solve your problem
Regular Advisor
Raka_1
Posts: 161
Registered: ‎01-21-2010
Message 12 of 32 (2,300 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi

 

Can you please fwd me the XML Importer at jolly2912@gmail.com

Honored Contributor
Celil
Posts: 548
Registered: ‎03-17-2011
Message 13 of 32 (2,283 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Deepak,
Your mail address got error. I couldn't sent:
Recipient not recognized: deepak.bhattad@quintile.com

Hi Alex,
I have just sent you. Are you Turkish ?

Hi Raka_1,
You didn't KUDOS me.

Hi All,
I want to explain my request:
As far as I see, New PPM Forum users do not return PPM professionals answers, they don't give feedback, don't give a thanks and also KUDOS. Here is this topic I would protest against this situation.

Celil
Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
director@ppmdiary.com
director@isframeworks.com
Honored Contributor
AlexSavencu
Posts: 595
Registered: ‎04-30-2010
Message 14 of 32 (2,279 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hello, Celil,

 

thanks for the add-in - can't wait for the next PPM implementation to try it out.

 

On the other hand, I totally agree with you about the forums users' attitude - they reach the forum with their problems, get the proper answers (sometimes faster than HP Support) and they do not provide the appropriate recognition. Not to mention that some of the users do not even bother to do a basic reading of the product documentation prior to asking the forumers (see examples for upgrade questions: i have 7.5 - do I need to go through 8 to upgrade to 9?)... uuggh.

 

BTW, I am Romanian, but I spent quite some time in Istanbul - awesome city!

 

cheers

alex


--remember to kudos people who helped solve your problem
Regular Advisor
Raka_1
Posts: 161
Registered: ‎01-21-2010
Message 15 of 32 (2,277 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Cecil-

 

I Kudos you..

Honored Contributor
Celil
Posts: 548
Registered: ‎03-17-2011
Message 16 of 32 (2,275 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Raka,

I have just sent but it got error:
"The email account that you tried to reach does not exist. Please try"

Only alex received files.
Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
director@ppmdiary.com
director@isframeworks.com
Regular Advisor
Raka_1
Posts: 161
Registered: ‎01-21-2010
Message 17 of 32 (2,271 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Cecil

 

My email id is jolly2912@yahoo.com or you can send at pathak29@gmai.com

 

 

Thanks a Lot.

Honored Contributor
Celil
Posts: 548
Registered: ‎03-17-2011
Message 18 of 32 (2,262 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Raka,
It seems to sent successful.
Hi Deepak,
I have tried again bu it still give same error. please give me another email.

Have a nice weekend

Celil
Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
director@ppmdiary.com
director@isframeworks.com
Regular Advisor
Raka_1
Posts: 161
Registered: ‎01-21-2010
Message 19 of 32 (2,252 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Thanks Cecil for Sending me the zip file.

But when I am trying to open the zip file I receive an error "Cannot open file: it does not appear to be a valid archive."

 

Apologies for bothering you again.

Honored Contributor
Celil
Posts: 548
Registered: ‎03-17-2011
Message 20 of 32 (2,240 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Piyush,

 

I have just sent zip file again. is it not again please inform me.

 

Celil

Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
director@ppmdiary.com
director@isframeworks.com
Regular Advisor
Raka_1
Posts: 161
Registered: ‎01-21-2010
Message 21 of 32 (2,229 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

HI Celil

 

I am still getting the sam error.

 

Thanks & Regards

Raka

Honored Contributor
Celil
Posts: 548
Registered: ‎03-17-2011
Message 22 of 32 (2,222 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

just sent original files without zip file, please try again.

Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
director@ppmdiary.com
director@isframeworks.com
Regular Advisor
Raka_1
Posts: 161
Registered: ‎01-21-2010
Message 23 of 32 (2,219 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Thanks Celil

 

It works perfectly.

 

 

Regards

Raka.

Frequent Advisor
Deepak Bhattad
Posts: 65
Registered: ‎12-16-2010
Message 24 of 32 (2,205 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

My mail id is bhattad.deepak@gmail.com.

Please do send the XML import plugin to this mail id.
Honored Contributor
Celil
Posts: 548
Registered: ‎03-17-2011
Message 25 of 32 (1,665 Views)

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

I have just sent.
Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
director@ppmdiary.com
director@isframeworks.com
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.