Re: ProLiant DL370 G6 uncorrectable machine checks (184 Views)
Reply
Occasional Visitor
GregChernis
Posts: 4
Registered: ‎12-03-2012
Message 1 of 6 (238 Views)

ProLiant DL370 G6 uncorrectable machine checks

log view

Occasional Visitor
GregChernis
Posts: 4
Registered: ‎12-03-2012
Message 2 of 6 (235 Views)

Re: ProLiant DL370 G6 uncorrectable machine checks

I have two DL370 G6 machines on hand.  I also have two NC375i quad-port gigabit NICs on hand.  It seems that said servers don't work well with these NICs. 

 

Once either of the NC375i NICs is installed, server gets unhappy.  On the other hand, all is well when I use third-party NICs, such as Intel's 1000PT quad.

 

I am using the ProLiant Support DVD from Oct 2012 over a clean Win2008 R2 SP1 Enterprise installation.

 

Honored Contributor
PGTRI
Posts: 494
Registered: ‎01-19-2012
Message 3 of 6 (209 Views)

Re: ProLiant DL370 G6 uncorrectable machine checks

hi,

 

Please take a look here about the UMCE.

 

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c02914393

 

Thanks

 

regards,

How to Say Thank You? Just click the KUDOS Star!
Regular Advisor
Dave73
Posts: 106
Registered: ‎09-15-2011
Message 4 of 6 (204 Views)

Re: ProLiant DL370 G6 uncorrectable machine checks

We had all our 375 i and t nics replaced. There was a faulty chip on a certain batch i think. Search the forums. Our issue was pertaining to traffic drops.

 

Regards

Occasional Visitor
GregChernis
Posts: 4
Registered: ‎12-03-2012
Message 5 of 6 (188 Views)

Re: ProLiant DL370 G6 uncorrectable machine checks

[ Edited ]

 I've removed both NC375i NICs that shipped to us less than a month ago and placed them on the shelf to pick up dust.  No instabilities with Intel 1000PT quad NICs.

 

I wonder if HP would step up and replace ours with something that works.

Occasional Visitor
GregChernis
Posts: 4
Registered: ‎12-03-2012
Message 6 of 6 (184 Views)

Re: ProLiant DL370 G6 uncorrectable machine checks

I don't believe that the UMCE fix applies in our case.  We've received both DL370 G6 servers May 5th BIOS, one month apart.  I've been running them with Max Performance: this setting sets VRMs to static mode.

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.