Re: Drivers product ID disappears in iLO3 firmware v1.61 - was working in previous firmware v1.57 (362 Views)
Reply
Occasional Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-24-2013
Message 1 of 4 (442 Views)

Drivers product ID disappears in iLO3 firmware v1.61 - was working in previous firmware v1.57

[ Edited ]

Hi,

 

with the latest iLO3 firmware v1.61, the "Product ID" in the "Drive" tab in "System Information" disappeared:

 

(see attachment "ilo3-drives-firmware-161.jpg")

 

This was working fine with the previous firmware v1.57:

 

(see attachment "ilo3-drives-firmware-157.jpg")

 

 

The screenshots are take from a HP ProLian DL120 G7 system.

Honored Contributor
Posts: 666
Registered: ‎11-01-2005
Message 2 of 4 (384 Views)

Re: Drivers product ID disappears in iLO3 firmware v1.61 - was working in previous firmware v1.57

Please call HP support and log a case number.




__________________________________________________
I work for Hewlett Packard

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!
Occasional Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-24-2013
Message 3 of 4 (374 Views)

Re: Drivers product ID disappears in iLO3 firmware v1.61 - was working in previous firmware v1.57

Hi,

 

OK. A colleague called HP. This is the case ID he received: 4646163631

Highlighted
Honored Contributor
Posts: 666
Registered: ‎11-01-2005
Message 4 of 4 (362 Views)

Re: Drivers product ID disappears in iLO3 firmware v1.61 - was working in previous firmware v1.57

You have the P410 card in that system, Am I correct?




__________________________________________________
I work for Hewlett Packard

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.