DL580 G5 running windows server 2012 / NIC issue (283 Views)
Reply
Occasional Contributor
afmiller
Posts: 3
Registered: ‎12-24-2013
Message 1 of 2 (283 Views)

DL580 G5 running windows server 2012 / NIC issue

[ Edited ]

Hello, I am trying to figure out why 1 of the NICS is showing a Gigabit speed, but the second NIC is only showing 100mbs. I am wanting to use the Network teaming. I've updated the NC373i Drivers with no luck. I know overall the G5s aren't test with 2012, if I am unable to use 2012, what is a good way of getting the Network teaming to work with 08 r2? Any help would be appricated

Occasional Visitor
Sebby
Posts: 2
Registered: ‎04-11-2014
Message 2 of 2 (174 Views)

Re: DL580 G5 running windows server 2012 / NIC issue

[ Edited ]

Hi, i own the same server as you and i found a workaround to have all the drivers BUT i have another problem wich is not driver related i think, my 2012 R2 performs verry slow , the CPU is at 30% when just opening a browser or 20% for just opening the windows explorer and it`s just me, no other users , i intended to use this server as a Terminal server..i have 32GB ram, 2 xCPU Xeon Quadcore e7330 @ 2.4GHZ and 8 SAS @ 10K configured into RAID 1+0 (aka RAID10).
CAN YOU CONFIRM/INFIRM THE SAME ISSUE HAPPENS TO YOU TO?

TO HAVE ALL THE DRIVERS INSTALL 1ST 2008 R2 ,INSTALL ALL THE DRIVERS, UPGRADE TO 2012 R2 ..THE UPGRADE HAD SOME ERROR AT THE END AND ASKED ME TO ROLLBACK BUT, I FOUND AGAIN A WORKAROUD: YOU HAVE TO EDIT IN REGEDIT A PARAMETER IN SETUP INSTAND OF 3 TO BE 1 AND ALL PERFECT  AND I HAVE NO NETWORK PROBLEM 

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.