Re: swinstall is giving error while trying from the remote server (265 Views)
Reply
Occasional Contributor
unixgopi
Posts: 8
Registered: ‎07-11-2011
Message 1 of 3 (273 Views)
Accepted Solution

swinstall is giving error while trying from the remote server

[ Edited ]

Hi All,

 

I'm trying to install a patch from the remote server, it not works.

Giving the below error. Please give me any ideas to overcome this.

 

test70:/root# swinstall -p -s ignite3:/var/opt/ignite/HP-UX_11i_v3_version_B.11.31.1303_BaseLVM_B.11.31.1303_HP-UX_B.11.31_IA_PA.depot \*

=======  07/12/13 16:22:40 METDST  BEGIN swinstall SESSION
         (non-interactive) (jobid=test70-0222)

       * Session started for user "root@test70".

       * Beginning Selection
       * Target connection succeeded for "test70:/".
ERROR:   The source you have chosen is a tape device which must be
         local to the single selected target.  Since the hostname of
         the tape device "ignite3" does not match the hostname of the
         single selected target "test70", this source is not allowed.
       * Selection had errors.

 

=======  07/12/13 16:22:40 METDST  END swinstall SESSION
         (non-interactive) (jobid=test70-0222)

 

test70:/root# swlist -l depot @ ignite3 |grep -i base
  /home/gel.acn.admin/HP-UX_11i_v3_version_B.11.31.1303_BaseLVM_B.11.31.1303_HP-UX_B.11.31_IA_PA.depot
  /var/opt/ignite/HP-UX_11i_v3_version_B.11.31.1303_BaseLVM_B.11.31.1303_HP-UX_B.11.31_IA_PA.depot
test70:/root#


ignite3:/var/opt/ignite# ls -lrt |grep -i base
-rwxrwxrwx   1 root       sys        18421760 Jun 16 05:02 HP-UX_11i_v3_version_B.11.31.1303_BaseLVM_B.11.31.1303_HP-UX_B.11.31_IA_PA.depot
ignite3:/var/opt/ignite#

 

Just tried by restarting the swagent and changed the source path also, but it didnt work.

 

Thanks!!

 

 

 

P.S.This thread has been moved from  HP-UX > System Administration to HP-UX > patches. -HP Forum Moderator

Trusted Contributor
donna hofmeister
Posts: 191
Registered: ‎08-29-2008
Message 2 of 3 (265 Views)

Re: swinstall is giving error while trying from the remote server

Occasional Contributor
unixgopi
Posts: 8
Registered: ‎07-11-2011
Message 3 of 3 (263 Views)

Re: swinstall is giving error while trying from the remote server

Hi,

 

Thanks

 

It did worked by using the swcopy and installed it successfully.

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.