Remote command exiting before producing result (141 Views)
Reply
Valued Contributor
jadda
Posts: 94
Registered: ‎07-19-2012
Message 1 of 3 (141 Views)

Remote command exiting before producing result

Hi ,

 

I am executing remote command to remote machine.The command is terminating as Success without producing any result.When i  execute command manually It is giving Correct result. If anybody knows the result Please help me.

 

Thanks

 

Jadda Pavan Kumar

Please use plain text.
Trusted Contributor
Steve_Drummond
Posts: 88
Registered: ‎10-01-2012
Message 2 of 3 (126 Views)

Re: Remote command exiting before producing result

is the operation running longer than 20 minutes and your object timeout is still set at the default 20 minutes?


if so you can increase the timeout value for objects to be more than 20 minutes in the wrapper.conf

Please use plain text.
Valued Contributor
jadda
Posts: 94
Registered: ‎07-19-2012
Message 3 of 3 (123 Views)

Re: Remote command exiting before producing result

Hi,

 

The Operation takes only 2 minutes to execute.i have increased timeout to 30 mins.So there is no problem with timeout.

It is showing Execution as success and terminating .But not showing correct result.Actually manual execution takes 2 mins,in OO it is taking only one min and terminating without producing any result.

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation