Re: \favicon.ico (404 error) while recording in Loadrunner (233 Views)
Reply
Occasional Advisor
trivani
Posts: 7
Registered: ‎01-11-2013
Message 1 of 3 (248 Views)

\favicon.ico (404 error) while recording in Loadrunner

I have been trying to record a website, when I manually navigate through the website its works fine but when I try to record the same website in Loadrunner after the Login Page it throws 404 error. I have already tried recording in Firfox and IE.

 

I am using LR11. 

Please use plain text.
HP Expert
Suerte13cr
Posts: 736
Registered: ‎09-14-2011
Message 2 of 3 (233 Views)

Re: \favicon.ico (404 error) while recording in Loadrunner

You get a 404 for that .ico file? Does it allow you to continue recording though? You can set port mapping options in order to record as well.

 

Regards,

Mario M.

HP LR/PC Support

If you are customer you can try posting on our internal forums for more personalized support.

LoadRunner:
http://h30499.www3.hp.com/t5/LoadRunner-Support-Customer/bd-p/loadrunner-support-customer-forum

Performance Center:
http://h30499.www3.hp.com/t5/Performance-Center-Support/bd-p/performance-center-support-customer

How to:
http://www.youtube.com/watch?v=4ChlysWupWM

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Please use plain text.
Occasional Advisor
trivani
Posts: 7
Registered: ‎01-11-2013
Message 3 of 3 (210 Views)

Re: \favicon.ico (404 error) while recording in Loadrunner

Hi Mario,

 

Thanks for your reply.

 

I am not sure why am I getting 404 error. Yes it allows me to continue recording, but it is of no use as I get "The requested URL /favicon.ico was not found." error everytime it goes through the login page.

 

How exactly the port mapping options should be set for this type of case?

 

Regards,

Trivani Nandy

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation