VuGen Replay error (281 Views)
Reply
Established Member
ootyboy
Posts: 3
Registered: ‎04-20-2009
Message 1 of 6 (281 Views)

VuGen Replay error

Used VuGen 11.

I was able to hit the URL and get a HTTP 200 during recording. During Replay, I get a 401 Unauthorized and all my further steps fail.

 

 

Did anyone came across this issue? any kind of help are greatly appreciated.

 

 

 

Valued Contributor
sdef
Posts: 94
Registered: ‎08-28-2012
Message 2 of 6 (260 Views)

Re: VuGen Replay error

try running the vugen as an administrator!

Established Member
ootyboy
Posts: 3
Registered: ‎04-20-2009
Message 3 of 6 (257 Views)

Re: VuGen Replay error

Yea.. I have admin privilege
Valued Contributor
sdef
Posts: 94
Registered: ‎08-28-2012
Message 4 of 6 (252 Views)

Re: VuGen Replay error

are you using kerberos?

 

Valued Contributor
sdef
Posts: 94
Registered: ‎08-28-2012
Message 5 of 6 (250 Views)

Re: VuGen Replay error

you can try this

 

goto replay>>run-time settings>>Preferences>>option

 

under Authentication, make Enable Integrated Authentication = yes

 

 

Established Member
ootyboy
Posts: 3
Registered: ‎04-20-2009
Message 6 of 6 (245 Views)

Re: VuGen Replay error

[ Edited ]

yea... i tried the below options. Nothg seems working.

 

 

I have given the required credentials using web_set_user.
I have made Yes the "Enable Integrated Authentication".
I have also tried the "WinInet replay instead of sockets" and alternately web_set_sockets_option also.
In IE -> Internet Options--> Advanced tab, checked the enable integration authentication option

 


and a Observation. The same flow works fine in VuGen 9.52 with same settings. 

 

 

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.