Linker error while linking with STLPort (153 Views)
Reply
Occasional Contributor
maverick_ashu
Posts: 3
Registered: ‎02-10-2009
Message 1 of 2 (153 Views)

Linker error while linking with STLPort

Hi,

I have compiled STLPort 4.5.3 on HP-UX, PA-RISC (with small code changes)

When I am linking my own program with STL using .sl the binaries are getting built, however Using the .sl file when I use these binary. It gives me errors mentioned in: DOTSL_issues.txt

When I try to link my own program with STL using the .a, the linker throws the errors mentioned in DOTA_Issues.txt

Acclaimed Contributor
Dennis Handly
Posts: 25,054
Registered: ‎03-06-2006
Message 2 of 2 (153 Views)

Re: Linker error while linking with STLPort

You have only attached DOTA_Issues.txt. Was the number of errors with DOTSL_issues.txt, more or less?

You need to take one unsat and try to analyze it.
1) What is the source name:
namespace _STL {
template , _STL::_Eq_char_bound<_STL::char_traits>>
?? _M_read_unbuffered( ...)

2) Where is the reference:
first referenced in .../libstlport_aCC.a(istream.o))

3) Where should _M_read_unbuffered be defined?

Either is should be defined in every source that references _M_read_unbuffered. Or it should be defined in the file that explicitly instantiates _M_read_unbuffered on char and wchar_t. (Or has explicit specialization.)

Once you find what object should have that definition, you need to figure out why it isn't there.

What version of aC++ are you using? What compiler options did you use to make STLPort?
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.