Re: Cluster Suite could not fence ILO Blade BL860c (2250 Views)
Reply
Occasional Visitor
Koco Papagjoni
Posts: 1
Registered: ‎05-18-2010
Message 1 of 2 (2,255 Views)

Cluster Suite could not fence ILO Blade BL860c

Hi to all,

I have a problem regarding ILO fencing in RHEL 5.4 Cluster Suite.

I tried to fence it manualy
fence_ilo -a 10.10.11.61 -l Admin -p Admin -o off -v
the result is: Unable to connect/login to fencing device
This seems not true as i can login successfully from telnet with given UN & PASS in Conga config.
I also installed the latest drivers, but the result is the same.

My current version of MP fw is:

Current firmware revisions

MP FW : T.03.12
BMC FW : 05.36
EFI FW : ROM A 07.15, ROM B 07.15
System FW : ROM A 04.21, ROM B 04.21, Boot ROM A
PDH FW : 50.07
UCIO FW : 03.0b
PRS FW : 00.08 UpSeqRev: 02, DownSeqRev: 05
PIC FW : 00.05

Does the RHEL 5.4 Cluster Suite fence version work on "MP FW : T.03.12"?

I have attached the cluster.config file and the logs from the cluster, for more details, if somebody needs more info, please let me know.

Could anybody help me on this?

Thanks and

Best Regards,

Koco
Please use plain text.
Acclaimed Contributor
Dennis Handly
Posts: 25,004
Registered: ‎03-06-2006
Message 2 of 2 (2,250 Views)

Re: Cluster Suite could not fence ILO Blade BL860c

A better forum for Integrity servers is the ITRC forum: Servers > HP BladeSystem:

http://forums.itrc.hp.com/service/forums/categoryhome.do?categoryId=775

 

For Linux >  sys admin:

http://forums.itrc.hp.com/service/forums/categoryhome.do?categoryId=188

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation