rx6600 MP Console not responding (451 Views)
Reply
Occasional Advisor
JayroSaycon
Posts: 12
Registered: ‎11-27-2013
Message 1 of 3 (451 Views)

rx6600 MP Console not responding

Hi,

 

Our rx6600 server MP Console is not responding, no output at all. It was working fine few weeks ago and no new activity at all.

 

We tried already resetting it via MP reset button, but still no output and still unresponsive.

 

Tried also direct serial cable connected to a laptop, but still no output.

 

 

Is there any way we can check the MP console status/config in OS level since we cannot access MP?

 

Any idea on this issue guys? thanks in advance!

Honored Contributor
Robert_Jewell
Posts: 1,238
Registered: ‎06-26-2001
Message 2 of 3 (435 Views)

Re: rx6600 MP Console not responding

Can you at least ping the IP address of the MP LAN to see if it responds??

 

On the card you can also check the state of the status LED that is on the card and visible from the rear of the server.  It should be green.

 

-Bob

HP Pro
S_Logan
Posts: 310
Registered: ‎10-11-2008
Message 3 of 3 (391 Views)

Re: rx6600 MP Console not responding

Hi,

 

Press MP RESET Button More than 6 Seconds to hard reset the MP,

Then, Execute the following steps to access the MP.

Please login to the server from SYSTEM CONSOLE Via  Server Serial console port

1. At the system console prompt, type CTRL B

2. Enter the Login and Password

3. The screen will display: MP>

example:At the MPprompt>: type PS press enter

MP>PS

4. At the MP> prompt: type CO, and press enter to return to the console screen.

 

HTH

 

Regards,

S_Logan

I work for HP
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.