Re: list_expander running from 140 min (118 Views)
Reply
Valued Contributor
chindi
Posts: 364
Registered: ‎07-24-2008
Message 1 of 3 (129 Views)

list_expander running from 140 min

Hi ,

We have fired  ignite bkp on hpux 11iv2 host .

in top we can see that list_expander command is running .

 

C.7.6.98 ..ignite , bcoz we have dvd of the same.

We also check by running list_expander manually , it was over in a flash .

Then starngely now its taking long time.

 

We have fired below command ;

/opt/ignite/bin/make_tape_recovery -I -Av -a /dev/rmt/3mn

 

Earlier tried with -x incl vg00 , still same result.

Tried with -excluse /oracle same issue.

Call logged with HP , but no success as of yet , they are analysing through debug but unable to trace anything , very strange

Please use plain text.
Acclaimed Contributor
Dennis Handly
Posts: 25,004
Registered: ‎03-06-2006
Message 2 of 3 (118 Views)

Re: list_expander running from 140 min

>in top we can see that list_expander command is running

 

Have you tried using tusc on it to see if making progress?

Please use plain text.
Valued Contributor
chindi
Posts: 364
Registered: ‎07-24-2008
Message 3 of 3 (112 Views)

Re: list_expander running from 140 min

Hi Dennis,

We have figured it on our own.

Checked through lsof , found it was trying to list one mountpoint which has deep directory structure , hence was taking time , just used -exclude /filesystem and now all is fine :) .

 

 

 

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation