Re: backup not running (148 Views)
Reply
Advisor
Goru
Posts: 15
Registered: ‎08-06-2009
Message 1 of 8 (203 Views)

backup not running

Hello Experts,

I am facing issue for network recovery

After applying command
make_net_recovery -s -x inc_entire=vg00

ERROR: Cannot retrieve Ignite-UX version from server "XXXX".
ERROR: Retrieving Ignite-UX version on the server: XXXX failed.

How to solve this issue?
Please use plain text.
Honored Contributor
Mel Burslan
Posts: 3,212
Registered: ‎08-26-1998
Message 2 of 8 (203 Views)

Re: backup not running

>How to solve this issue?

very slowly and carefully...

did this ever work ?
if it did, what was the last big action on the server which broke it ?
if not, what is your OS version and ignite version of your client system and answer the same for the server side ?
Are both the client and server, on the same network ? If not, are the firewall rules got modified to allow ignite traffic (and this is not an easy thing to open one or two ports) ?

More than likely your client can not reach the server due to some sort of network/firewall issue.
what is the OS
________________________________
UNIX because I majored in cryptology...
Please use plain text.
Honored Contributor
Kapil Jha
Posts: 1,478
Registered: ‎01-23-2006
Message 3 of 8 (203 Views)

Re: backup not running

Can you ping your server from client??

BR,
Kapil+
I am in this small bowl, I wane see the real world......
Please use plain text.
Advisor
Goru
Posts: 15
Registered: ‎08-06-2009
Message 4 of 8 (203 Views)

Re: backup not running

Not able to ping due to firewall.
Ignite version is

IGNITE C.7.7.93 HP-UX Installation Utilities (Ignite-UX)

OS version is 11.31.

Which port need to open from firewall or which service need to be start to solve this issue?
Please use plain text.
Frequent Advisor
Jamie A Dennis
Posts: 34
Registered: ‎03-02-2009
Message 5 of 8 (203 Views)

Re: backup not running

The ports which are required for Ignite-UX to function properly are defined on page 128 of http://docs.hp.com/en/5992-5309/5992-5309.pdf

Best regards,

Jamie
"If hindsight is 20/20, why don't more people use their rearview mirrors?" - James (Jamie) A. Dennis, 1998
Please use plain text.
Valued Contributor
Vijaykumar_1
Posts: 118
Registered: ‎08-10-2009
Message 6 of 8 (203 Views)

Re: backup not running

Silly to ask, but ensure to check this also..

/var/opt/ignite/clients - check the client name is entered in the clients list.
Please use plain text.
Advisor
Goru
Posts: 15
Registered: ‎08-06-2009
Message 7 of 8 (203 Views)

Re: backup not running

Thanks to all. Problem solved.

It was firewall issue.
Please use plain text.
Occasional Visitor
ww140245
Posts: 4
Registered: ‎10-19-2012
Message 8 of 8 (148 Views)

Re: backup not running

So what was the solution?  What ports did you not have opened, that you needed to?  Not following up with the solution makes this thread pretty well useless to everyone else in the world who is searching on this same error message.

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation