Lanboot from Ignite fails for 11.23 on bl860c i2 (ok for 11.31) (233 Views)
Reply
Trusted Contributor
Alan Casey
Posts: 368
Registered: ‎08-19-1997
Message 1 of 2 (233 Views)
Accepted Solution

Lanboot from Ignite fails for 11.23 on bl860c i2 (ok for 11.31)

Ignite server version c7.12.519 on a HPux 11.23 host

 

we have a new blade server (bl860c i2) and I am trying to recover an ignite archive to this new host.

When I lanboot from the ignite server this brings up the options of installing 11.23 and 11.31

 

The archive I am trying to install is 11.23 so I choose this but then the system reboots and comes back to the normal boot menu and the ignite session is lost.

 

If I choose 11.31 the ignite recovery tool loads and I can see my archives.

 

Any ideas?

 

Acclaimed Contributor
Torsten.
Posts: 23,438
Registered: ‎10-02-2001
Message 2 of 2 (219 Views)

Re: Lanboot from Ignite fails for 11.23 on bl860c i2 (ok for 11.31)

[ Edited ]

This server is not supported with 11.23 at all.

 

 

 

http://h71028.www7.hp.com/enterprise/downloads/public_hp-ux_systems_support.pdf


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.