Re: How to take ignite backup (1069 Views)
Reply
Occasional Advisor
sakthi_disk
Posts: 11
Registered: ‎10-09-2012
Message 1 of 9 (1,095 Views)

How to take ignite backup

Hi everyboday,

 

I am new in HP-UX can anybody guide me how to take ignite backup from HP-UX 11i  ver3 on rx2660 server and how much space require for ignite backup.

 

 

Please use plain text.
Acclaimed Contributor
Torsten.
Posts: 23,252
Registered: ‎10-02-2001
Message 2 of 9 (1,090 Views)

Re: How to take ignite backup

Do you want to take the backup to tape or to ignite server?

However, manuals are on http://www.hp.com/go/ignite-UX

Please answer the question first.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! star in the left column!   
Please use plain text.
Acclaimed Contributor
Dennis Handly
Posts: 24,953
Registered: ‎03-06-2006
Message 3 of 9 (1,086 Views)

Re: How to take ignite backup

>how much space require for ignite backup.

 

Hopefully you are only backing up vg00 and not all of the user data filesystems.

Please use plain text.
HP Pro
pradeep m
Posts: 154
Registered: ‎12-08-2010
Message 4 of 9 (1,079 Views)

Re: How to take ignite backup

I would recommend you to use HP Ignite-UX Guided Troubleshooting from the below web link to know about most common Ignite-UX Configurations.

This guide has the configuration steps to configure Ignite-UX server, Network and tape backup/recovery

 

HP Ignite-UX - Guided Troubleshooting

Regards,
Pradeep

I am an HP Employee
Please use plain text.
Occasional Advisor
sakthi_disk
Posts: 11
Registered: ‎10-09-2012
Message 5 of 9 (1,069 Views)

Re: How to take ignite backup

Sorry for the delay,

 

Thanks for your reply,

 

I would like to take ignite backup on the same machine.

 

Please guide me how to do that.

 

 

 

Please use plain text.
Acclaimed Contributor
Torsten.
Posts: 23,252
Registered: ‎10-02-2001
Message 6 of 9 (1,057 Views)

Re: How to take ignite backup

So you need a tape drive, do you already have one?


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! star in the left column!   
Please use plain text.
Respected Contributor
vishnu.khandare
Posts: 194
Registered: ‎09-12-2010
Message 7 of 9 (1,046 Views)

Re: How to take ignite backup

Hi,

 

As posted earlier also by others there are two options to take Ignite one is on tape and other is on Network that will land on Ignite server.

 

By Ignite u can take backup of vg00 which can be restored in case ur OS got crashed.

 

U cannot take Ignite of one server on same server, as its creates the copy of VG00. U need to connect tape drive to same server or in network then only u can take Ignite of the server.

 

Hope this clear ur query.

 

Vishnu Khandare

 

 

You should deserve before U desire!!!!
Please use plain text.
Acclaimed Contributor
Torsten.
Posts: 23,252
Registered: ‎10-02-2001
Message 8 of 9 (1,044 Views)

Re: How to take ignite backup

>> U cannot take Ignite of one server on same server, as its creates the copy of VG00

It might be possible, but what to do with it?

How to restore?

Burn a lot of DVDs each time?

Better to use a tape!

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! star in the left column!   
Please use plain text.
Respected Contributor
vishnu.khandare
Posts: 194
Registered: ‎09-12-2010
Message 9 of 9 (1,040 Views)

Re: How to take ignite backup

Taking Ignite of same server on same server will be useless. 

 

That cant be used is system gets crashed.

 

 

Regards

Vishnu Khandare

 

 

You should deserve before U desire!!!!
Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation