Error whe installing from depot (1110 Views)
Reply
Regular Advisor
MarkW_1
Posts: 228
Registered: ‎10-17-2000
Message 1 of 10 (1,110 Views)

Error whe installing from depot

This depot had been used to install successfully until yesterday. Files were deleted from the server in the /var & /opt directories. Even though the files have been restored I know get this error.


* Reading Target System's Installed Product Database (IPD)
* Target IPD: S0065240
* Reading Source Depot(s)
* Source depot: 168.200.65.9:/var/opt/ignite/depots/Rel_B.11.31/core
ERROR: An error was encountered while attempting to access the catalog of the
Software Distributor location
"168.200.65.9:/var/opt/ignite/depots/Rel_B.11.31/core". The underlying
swlist command failed.
-
"168.200.65.9:/var/opt/ignite/depots/Rel_B.11.31/core": You
do not have the required permissions to select this target.
Check permissions using the "swacl" command or see your system
administrator for assistance. Or, to manage applications
designed and packaged for nonprivileged mode, see the
"run_as_superuser" option in the "sd" man page.
- More information may be found in the daemon logfile
on this target (default location is
168.200.65.9:/var/adm/sw/swagentd.log).
* Reading Source Depot(s) failed with 1 error.

======= 05/06/11 20:55:32 UTC END Software Install failed with 1 error.
(user=root) (jobid=000006)

ERROR: No software was installed (no installed product database was created).
ERROR: Software load had one or more errors.

======= 05/06/11 20:55:32 UTC The operating system software has not been
successfully loaded. The swm install(1M) application was not completed
or failed to load some key files. (exit status was = 1).

1: Change the install server and/or depot information.
2: Retry software load process (non-interactive mode).
3: Retry software load process (interactive mode).
4: Run a shell.
Honored Contributor
Patrick Wallek
Posts: 13,772
Registered: ‎06-21-2000
Message 2 of 10 (1,110 Views)

Re: Error whe installing from depot

Try stopping and restarting the swagent daemon first.

/sbin/init.d/swagentd stop

/sbin/init.d/swagentd start

Honored Contributor
Manix
Posts: 518
Registered: ‎12-03-2010
Message 3 of 10 (1,110 Views)

Re: Error whe installing from depot

is the remote source a NFS share ?
Source depot: 168.200.65.9:/var/opt/ignite/depots/Rel_B.11.31/core

If you do
swlist -l depot -s
does it list this depot you are trying to install from ?

Make sure you can do . swlist -s :/

Thanks
Manix
HP-UX been always lovable - Mani Kalra
Regular Advisor
MarkW_1
Posts: 228
Registered: ‎10-17-2000
Message 4 of 10 (1,110 Views)

Re: Error whe installing from depot

I had some secrets files that had not been restored. After I restored them the install went smoothly.
Frequent Advisor
charlie_bulosan
Posts: 72
Registered: ‎03-21-2006
Message 5 of 10 (1,106 Views)

Re: Error whe installing from depot

Hi Mark,

 

Please can you share what have you done? I'm also experiencing this problem.

 

Many thanks and really appreciate your help in advance.

 

 

Charlie

Regular Visitor
Arockiasamy_Hp
Posts: 4
Registered: ‎06-29-2011
Message 6 of 10 (1,102 Views)

Re: Error whe installing from depot

Hi,

 

  I'm also facing the same issue.

 

Please share the details.

 

Regards,

Arockiasamy K

Regular Visitor
Arockiasamy_Hp
Posts: 4
Registered: ‎06-29-2011
Message 7 of 10 (1,064 Views)

Re: Error whe installing from depot

[ Edited ]

Dear All,

 

  It must be the problem with hostname which is mentioned on /etc/hosts (or) DNS entry.

 

Check the IP with "netstat -in"

Check the /etc/hosts whether IP and the hostname are correct.

 

check with nslookup <hostname>

It should give the proper IP and hostname.

 

Its worked for me.

 

Regards,

Arockiasamy K

HP Pro
Hiren N Dave
Posts: 98
Registered: ‎04-10-2006
Message 8 of 10 (1,001 Views)

Re: Error whe installing from depot

It looks like a permission issue, try changing permission of depot files with below command.

 

# chmod -R 755 /location_of_depot

 

If the depot is NFS shared, check whether read/write permissions are given or not....

 

Best of luck!

I am an HP Employee

Was this post useful? - You may click the KUDOS! star to say thank you.
Frequent Visitor
JPASPM
Posts: 1
Registered: ‎06-26-2011
Message 9 of 10 (626 Views)

Re: Error whe installing from depot

Can you please let the secret files you have restored?

 

I'm also facing the same problem now.

 

Regards,

Jayaprakash

Visitor
HPUX_user
Posts: 2
Registered: ‎11-29-2011
Message 10 of 10 (616 Views)

Re: Error whe installing from depot

[ Edited ]

As told by Patrick Wallek,

 

Try stopping and restarting the swagent daemon first.

/sbin/init.d/swagentd stop

/sbin/init.d/swagentd start

 

This helps majority of the times to resolve many issues related to sw commands.

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.