mibs for APC UPS?? (1002 Views)
Reply
Advisor
BuddyD
Posts: 36
Registered: ‎04-15-2013
Message 1 of 4 (1,002 Views)

mibs for APC UPS??

Anybody have the location for the powernetPS.mib download? I'm getting alot of genericUnregistered traps from the 2 APC Smart-3000 units. I recompiled and re-registered  the powernet.mib from 2007 but still, no luck.

 

Thanks in advance to all.

 

BuddyD

Esteemed Contributor
Esteemed Contributor
BPE
Posts: 352
Registered: ‎05-05-2010
Message 2 of 4 (985 Views)

Re: mibs for APC UPS??

Have enabled  unregistered events to verify if you get somthing unknown?

Advisor
BuddyD
Posts: 36
Registered: ‎04-15-2013
Message 3 of 4 (976 Views)

Re: mibs for APC UPS??

Yes, it was enabled. I've now disabled it, will test the current powernet.mib file that is in place as it seems to recognize and alert on some issues. The mib is old, I was hoping for an updated version.

 

Thanks for the reply.

Respected Contributor
Chris Bartram
Posts: 377
Registered: ‎01-03-2002
Message 4 of 4 (970 Views)

Re: mibs for APC UPS??

Here's the 2012 version (v4.0.7) (attached).

 

HTH,

 Chris Bartram

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.