Re: First installation of IMC 5.1 and can't login in the initial page (243 Views)
Reply
Occasional Contributor
akapousi
Posts: 3
Registered: ‎01-18-2013
Message 1 of 4 (262 Views)

First installation of IMC 5.1 and can't login in the initial page

I just installed IMC 5.1 and I tried to login on the web page for the first time, but login is not working. I tried "admin" in both Operator and password, but is not working. I checked and the services and all are up and running. Any suggestions?

 

Thanks,

 

Agelos

Please use plain text.
Valued Contributor
John_Katzmaier
Posts: 72
Registered: ‎08-23-2010
Message 2 of 4 (256 Views)

Re: First installation of IMC 5.1 and can't login in the initial page

Hi,

 

The default login for IMC is admin with a password of admin

 

I suggest using either Firefox or Internet Explorer as your browser and adding the IP address of the IMC server as a Trusted Site in Internet Explorer. It also better to connect to the IMC server from a different system than the IMC server.

Please use plain text.
Honored Contributor
LindsayHill
Posts: 632
Registered: ‎11-16-2011
Message 3 of 4 (246 Views)

Re: First installation of IMC 5.1 and can't login in the initial page

It's almost certainly a problem with default settings on IE on your server. If IMC is not listed as a trusted site, you will get that behaviour where login appears to fail. 

 

 

This is because the page is not allowed to run scripts by default. 

 

 

Also, make sure you apply SP1 if you haven't already. 

CCIE 36708 | @northlandboy | lkhill.com
Please use plain text.
Occasional Contributor
akapousi
Posts: 3
Registered: ‎01-18-2013
Message 4 of 4 (243 Views)

Re: First installation of IMC 5.1 and can't login in the initial page

You are right. I fixed it according to your instructions.

 

Thanks a lot both of you guys.

 

Agelos

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation