Re: HP Ipaq 2200---HW6515 (1020 Views)
Reply
Occasional Visitor
DragunNwO
Posts: 2
Registered: ‎08-18-2011
Message 1 of 8 (1,076 Views)
Accepted Solution

HP Ipaq 2200

hello i tryed to update my Ipaq 2200 with the latest rom update and i had a power failure in the midle of it now neither of my 2 pcs manage to conect with it and i can't retry or put the normal on help plz

Please use plain text.
Honored Contributor
Kaj_3
Posts: 3,547
Registered: ‎07-01-2005
Message 2 of 8 (1,074 Views)

Re: HP Ipaq 2200

[ Edited ]

Use an XP computer with Active Sync installed. Vista or Win7 do not work.

Download the latest updates to the computer.

Turn off any firewall and antivirus software.

Connect the cradle usb directly into the computer. No hub.

Connect the power cable to the wall outlet.

Place the ipaq in the cradle.

Run the downloaded updare from your computer.

The update should find the ipaq and start updating.

 

If that does not help, reflash

 

http://h30499.www3.hp.com/t5/Handhelds-iPaq/locked-out-of-HPipaq-214/td-p/5300281

 

 

Please use plain text.
Occasional Visitor
DragunNwO
Posts: 2
Registered: ‎08-18-2011
Message 3 of 8 (1,069 Views)

Re: HP Ipaq 2200

[ Edited ]

instaling winxp on my 2nd pc will come bk to you thaks btw :)

 

agin thanks for the help and the dast response

 

Please use plain text.
Honored Contributor
Kaj_3
Posts: 3,547
Registered: ‎07-01-2005
Message 4 of 8 (1,061 Views)

Re: HP Ipaq 2200

You are wellcome.

Please use plain text.
Occasional Visitor
geoffsri
Posts: 3
Registered: ‎08-29-2011
Message 5 of 8 (1,035 Views)

Re: HP Ipaq 2200---HW6515

I amm having the same problem with my HW6515. After I tried to update the BIOS on a Win 7 PC my Ipaq turns on to a Screen which hasa faint scren that shows

 

 USB

 

HP Logo

Invent

 

v0.01

 

I then installed Active Sync on my XP PC and connected my IPAQ to it using USB. My PC does not see the IPAQ. What do I do now.?

 

Please help

Thanks

Please use plain text.
Honored Contributor
Kaj_3
Posts: 3,547
Registered: ‎07-01-2005
Message 6 of 8 (1,032 Views)

Re: HP Ipaq 2200---HW6515

Did you try the solution suggested here?

When you run the update on your xp computer it should find your device.

 

If that does not work, reflash you device. Follow the link in my other answer.

Please use plain text.
Occasional Visitor
geoffsri
Posts: 3
Registered: ‎08-29-2011
Message 7 of 8 (1,032 Views)

Re: HP Ipaq 2200---HW6515

I connected to the USB of my Win XP PC , although it did not see the IPAQ I ran the update and and it succeded.

 

I then tried to download new Quick GPS Connection files but I keep getting the error message " an error occured downloading GPS connection files."

Another Question How do I connect to the GPS??

 

Please use plain text.
Honored Contributor
Kaj_3
Posts: 3,547
Registered: ‎07-01-2005
Message 8 of 8 (1,020 Views)

Re: HP Ipaq 2200---HW6515

You dont connect to the gps.

If your device has a buildin gps chip and you start your navigation software, the gps will search for the satelites.

If you use an external gps receiver you connect it to the phone via bluetooth.

 

 

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation