Re: web tier not working after patch (387 Views)
Reply
Occasional Contributor
GreenAtom
Posts: 6
Registered: ‎10-31-2011
Message 1 of 7 (418 Views)

web tier not working after patch

Hi.
We have SM 7.11 patch18
Windows server 2003
Tomcat 5.5
IIS 6

I tried to apply patch 20
Patch for server applied and work.
Patch for client applied and work.

Have trouble with web tier patch. 
I stoped Tomcat
I renamed sm and ess directories like sm_old and ess_old
I insert webtier.war file and rename it like sm
I started Tomcat, then stoped.
Copied old web.xml file from sm_old to sm
Started Tomcat

When i go to http://localhost/sm i see nothing (white screen), but when i go to http://localhost/sm_old - all work

I think i did not change something parametres.
Do you know what need to change else?

Frequent Advisor
kaiser_rp
Posts: 53
Registered: ‎06-29-2011
Message 2 of 7 (401 Views)

Re: web tier not working after patch

In some upgrades you should do more things (change of tomcat version and endorsed libs..)

 

Did you read carefully the chapter "web Cient" of the upgrade guide?

Kudos are appreciated
Regards from Barcelona >
Valued Contributor
wriegels
Posts: 61
Registered: ‎11-29-2006
Message 3 of 7 (387 Views)

Re: web tier not working after patch

Regarding your 4.step: Start Tomcat / Stop Tomcat:

some times ago I made following mistake: I did not wait enough time (about 1 minute) until tomcat had decompressed all files in the new directory before stopping again. When I had stopped tomcat too early, not all files have been decompressed to folders and tomcat did'nt work. Also next start of tomcat did not complete unloading war-file

Since that time I always control via properties of explorer, if content of folder still increases.

 

 

Honored Contributor
Jas1
Posts: 433
Registered: ‎04-05-2010
Message 4 of 7 (384 Views)

Re: web tier not working after patch

Like wriegels said, you should give tomcat enough time to extract web.war or you can use winrar to extract to make sure. Not sure with sm 7.11, but with sm 9.3x, there were changes in the web.xml which older web.xml does not have and will ensure the web tier will not work if those lines aren't there. Do a file compare via some text editor and check if the new web tier introduces any new lines to the web.xml. Also, check the accompany release notes, if you need to do anything extra.

HP Expert
Maehara
Posts: 221
Registered: ‎10-31-2011
Message 5 of 7 (358 Views)

Re: web tier not working after patch

Hello,

Can you check Tomcat logfile under Tomcat log file folder after webtier war file is extracted automatically by Tomcat?
I suggest to modify value of 'secure_login' to 'false' in the web.xml at first after a new webtier war file put on Tomcat folder.

Thank you.

Maehara

"HP Support
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution."
HP Expert
lisajo
Posts: 480
Registered: ‎02-15-2010
Message 6 of 7 (330 Views)

Re: web tier not working after patch

Just double checking that the field

 

Set the

secureLogin and sslPort parameters. For example, set the secureLogin parameter to true (default) and sslPort to the SSL port of Tomcat

is set this way

"HP Support
If you find that this post or any post resolves your issue, please make sure to mark it as an accepted solution."
Occasional Contributor
GreenAtom
Posts: 6
Registered: ‎10-31-2011
Message 7 of 7 (311 Views)

Re: web tier not working after patch

Thanks for all for help!
In HP portal i saw next patch (21), installed it.
Web tier working well.


Maybe it is because I did not delete the .war file after unpacking

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.