Re: Remove Dupicates entry in table (283 Views)
Reply
Frequent Advisor
SESHAC
Posts: 48
Registered: ‎12-06-2013
Message 1 of 6 (323 Views)

Remove Dupicates entry in table

Hi,

 

Need to Remove duplicates entry in table using javascript

 

For Example

*************

 

I have below id in Todo table by using javascript i need to remove duplicates and remain one value like this i have more than 3000 records got duplicate , Please help me

 

IM10001

IM10001

IM10001

IM10001

IM10002

IM10002

IM10002

IM10004

IM10004

IM10004

 

Output

IM10001

IM10002

IM10004

 

 

 

 

Honored Contributor
John Stagaman
Posts: 3,477
Registered: ‎07-13-2007
Message 2 of 6 (319 Views)

Re: Remove Dupicates entry in table

[ Edited ]

It might be easier to reset the ToDo table (removing all entries) then run the apm.upgrade.todo  application from the command line. It will create new ToDo records for all active records.

----------------------------------------------------
Kudos - what, where, how, and why
Want Good Answers? Ask Good Questions...
Frequent Advisor
SESHAC
Posts: 48
Registered: ‎12-06-2013
Message 3 of 6 (288 Views)

Re: Remove Dupicates entry in table

Hi John

From the command line i entered apm.upgrade.todo

It was giving error "Unrecognized command. Reenter."

Please suggest me where exactly we need to do
Honored Contributor
Audrey H.
Posts: 1,299
Registered: ‎07-27-2006
Message 4 of 6 (283 Views)

Re: Remove Dupicates entry in table

Hi,

 

I would assume, since it is an application you should probably enter *aapm.upgrade.todo

Frequent Advisor
SESHAC
Posts: 48
Registered: ‎12-06-2013
Message 5 of 6 (253 Views)

Re: Remove Dupicates entry in table

How it works *aapm.upgrade.todo ?
Honored Contributor
Piku
Posts: 4,070
Registered: ‎06-17-2010
Message 6 of 6 (244 Views)

Re: Remove Dupicates entry in table

[ Edited ]

Hi,

It is sm feature that you can call many utility from command line but you have to tell sm that you are calling RAD in this case.
*a tells sm that you want RAD having name 'aapm.upgrade.todo '

If you want to open a file then use ‘ *f ‘ like type *fcm3r will open cm3r table and direct you to search engine as per document engine.

*q<query name> query.stored Runs a stored query.
*s<script name> script.execute Runs the specified script.

#<command name> #li display list of all commands that start with “li”


hth

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
http://h30499.www3.hp.com/t5/Tips-and-Tricks/Kudos-what-where-how-and-why/m-p/5677925#U5677925
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.