Re: Impact and urgency not displaying (257 Views)
Reply
Frequent Advisor
Aj_SMbeginner
Posts: 48
Registered: ‎08-20-2013
Message 1 of 7 (325 Views)

Impact and urgency not displaying

Hi All,

 

I have SM OM integration setup. When i search the auto incident tickets, in qbe impact and urgence are not displaying but same data is displaying in form. screenshot which i have attached will give you the clear explanation of my  issue.

 

After saving the ticket impact and urgency will be displayed in qbe search list.

 

Please help me in overcoming this issue.

 

Thanks in Advance.

HP Expert
Amen16
Posts: 221
Registered: ‎11-01-2011
Message 2 of 7 (295 Views)

Re: Impact and urgency not displaying

Hello,

 

What product versions are you currently using?

 

Is this happening all the time? to all users?

 

Any recent changes on the sytem? Was this working before?

 

Regards,

Alex

HP Support

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Honored Contributor
Piku
Posts: 4,128
Registered: ‎06-17-2010
Message 3 of 7 (290 Views)

Re: Impact and urgency not displaying

Hi,

It simply means that priority are not saving to record they are set on display or initial conditions of the form via master or respective FC.
So here when you click on save the record this info is updated to table in DB and you get the value in qbe too.

So check your FC.

hth,
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
Frequent Advisor
Aj_SMbeginner
Posts: 48
Registered: ‎08-20-2013
Message 4 of 7 (283 Views)

Re: Impact and urgency not displaying

Hi Piku,

 

I have set the priority from the add of master FC not from the update, display or initial.

 

Plz tell me what I should do to get the value of impact, urgency in qbe.

 

 

Thanks in advance.

 

 

 

Honored Contributor
Piku
Posts: 4,128
Registered: ‎06-17-2010
Message 5 of 7 (279 Views)

Re: Impact and urgency not displaying

First of all remove from initial/display condition to display and then check is there same value are in qbe and on form.

hth,
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
Respected Contributor
Praveen_V
Posts: 353
Registered: ‎10-11-2011
Message 6 of 7 (257 Views)

Re: Impact and urgency not displaying

Hi Ajay..,

 

Please also check through RAD debugger what value is stored in the backend .

 

Also please see whether u have taken the correct field in the Modify column .

 

Regards

Praveen

--
Say " Cheers! " by clicking Kudos Star on the left .
Frequent Advisor
Aj_SMbeginner
Posts: 48
Registered: ‎08-20-2013
Message 7 of 7 (240 Views)

Re: Impact and urgency not displaying

Hi Praveen,

 

I checked the value of those fields using RAD debugger, am getting same as in the form, but the same is not displaying in qbe form.

 

Thanks 

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.