Re: Error While Opening attachments using web client (322 Views)
Reply
Advisor
ArpitAggarwal
Posts: 23
Registered: ‎05-02-2012
Message 1 of 4 (338 Views)

Error While Opening attachments using web client

Hi All We are receiving Error-404 while opening attachments through webclient. Error : 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable But the files open fine using the eclipse client . At present the only workaround I have is to clean tomcat cache regularly, but require more insight as to why the issue is occurring. Thanks ,, AA
Honored Contributor
Piku
Posts: 4,128
Registered: ‎06-17-2010
Message 2 of 4 (327 Views)

Re: Error While Opening attachments using web client

Hi,

Do you have any special character in your attachments name?
If so then it is know issue for SM9.20 (KM1194270)

What is your SM version?

hth,
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
Advisor
ArpitAggarwal
Posts: 23
Registered: ‎05-02-2012
Message 3 of 4 (326 Views)

Re: Error While Opening attachments using web client

We are using 7.11.532 No, its not related to to ant special characters.. It is happening with each and every attachment.
Honored Contributor
Piku
Posts: 4,128
Registered: ‎06-17-2010
Message 4 of 4 (322 Views)

Re: Error While Opening attachments using web client

Hi,

There is one more KM says,
If other records and/or attachments are open in the same client, the user gets a 404 error in the Web client when trying to open or view the attachment(s) of one record.

And when this issue started after some patch or web server activity ?
Also try to restart the Web and SM services.

hth,
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.