Re: CIT - Sometimes connector doesn't work (267 Views)
Reply
Regular Advisor
Lev_Shamay
Posts: 123
Registered: ‎10-03-2011
Message 1 of 10 (324 Views)

CIT - Sometimes connector doesn't work

Hi

 

Im trying to run LDAP and SM integration.

 

Sometimes SM connector opens fine, but sometimes it throws exception (see attached screen-shot)

 

I suspect it has something to do with another issue I have regarding general connection problems of SM:

sometimes it takes a long time to connect (50 seconds) - web and windows client (Im running a case with HP)

 

so, maybe that's why SM connector can not open? Cuz it's trying to connect the sm but waiting short time?

Is there a way to enlarge the interval of waiting for connection time to establish??

 

 

Regular Advisor
Lev_Shamay
Posts: 123
Registered: ‎10-03-2011
Message 2 of 10 (323 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

Sorry, here is the screen shot

Honored Contributor
ramesh9
Posts: 1,157
Registered: ‎04-19-2011
Message 3 of 10 (314 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

It says "session no longer valid", but additional information of form factor is missing in attached image.

 

Can you please copy entire line and paste it in your reply.

 

Also get us sm.cfg and sm.ini files from SM server.

 

Please note Connect IT integration to SM works with web-services, so you might need to open another SM port and connect to that port from Connect IT server.

Regular Advisor
Lev_Shamay
Posts: 123
Registered: ‎10-03-2011
Message 4 of 10 (309 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

Hi Ramesh!

 

thanks for your replay.

You mean I should choose the ServiceCenter/Service Manager Web Services??

my connector is this:

connector.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Also attached is the sm.ini and sm.cfg and the full error line

 

Thanks a lot!

Regular Advisor
Lev_Shamay
Posts: 123
Registered: ‎10-03-2011
Message 5 of 10 (291 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

Help pls?

Honored Contributor
ramesh9
Posts: 1,157
Registered: ‎04-19-2011
Message 6 of 10 (286 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

Yes, you should choose "Service Center/Service Manager webservices" option while defining the connector.

 

 

Regular Advisor
Lev_Shamay
Posts: 123
Registered: ‎10-03-2011
Message 7 of 10 (284 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

It requires additional modifications? All rest configurations are the same?

 

What are the differences between these 2 options?

Honored Contributor
ramesh9
Posts: 1,157
Registered: ‎04-19-2011
Message 8 of 10 (282 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

I do not think additional modifications are required and the configuration should be the same.

 

One is to integrate Connect IT and SM using event services and other is to integrate Connect IT and SM using web-services.

 

But can you please tell us what are you trying to update from LDAP to SM using Connect IT..

Honored Contributor
ramesh9
Posts: 1,157
Registered: ‎04-19-2011
Message 9 of 10 (281 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

Please take a backup before you try to do the modification..

Regular Advisor
Lev_Shamay
Posts: 123
Registered: ‎10-03-2011
Message 10 of 10 (267 Views)

Re: CIT - Sometimes connector doesn't work

I scheduled a process that imports contacts from LDAP every 24 hours.

 

Is it really matters what method is chosen? Like I said, is sometimes does work. Question is, is it has something to do with my connectivity issue IM running with Hp's support?

 

thanks

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.