Re: Server will not power up (353 Views)
Trusted Contributor
Posts: 564
Registered: ‎04-10-2000
Message 1 of 3 (400 Views)

Server will not power up

[ Edited ]

Greetings I have configuring an rp3440 for about a month, no problems. Today it powered itself off and will not power on. I have the redundant power supply. Doing PS in the MP shows normal for both power supplies and all fans. The green LEDs are on on both supplies. The main LED on the front is yellow and flashing. I try a PC (in the MP) and choose on - but it never goes on. Both AC lines to the unit are normal. I looked at chassis logs - nothing about power - but all are BCH related such as BCH   *5   or BCH   2. Any ideas? Thanks



P.S. This thread has been moevd from Servers > General to HP 9000. - Hp Forum Moderator



Honored Contributor
Posts: 1,251
Registered: ‎06-26-2001
Message 2 of 3 (365 Views)

Re: Server will not power up

Hi Dave,

  Did you try removing the AC lines and then powering on from the front panel?  If that fails you should see a red flashing LED and corresponding events in the MP log.




Acclaimed Contributor
Posts: 24,113
Registered: ‎10-02-2001
Message 3 of 3 (353 Views)

Re: Server will not power up

The reason could even be a memory or cpu problem, check the logs!

Hope this helps!


There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.


No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.