Re: display info missing (259 Views)
Reply
Super Advisor
lVl_1
Posts: 245
Registered: ‎04-11-2007
Message 1 of 5 (259 Views)
Accepted Solution

display info missing

Hello

I am using NNM 7.01 on hpux. The eval version of Exceed that was used to access NNM GUI has just expired. Willing to try another Xemu I installed X-Win32. But when I use the ovw command in a X-Win32 rexec session (to access the GUI) I get the same error as when using it without any Xemu installled:
ovw: Xt Warning: Cannot convert string "%s" to type %s
ovw: Xt Warning: This program is an suid root program or is being run
by the root user; the full text of the error or warning message cannot
be safely formatted in this environment. You may get a more descriptive
message by running the program as a non-root user or by removing the
suid bit on the executable.
ovw: Xt Warning: Missing charsets in String to FontSet conversion
ovw: Xt Warning: Unable to load any usable fontset

I thought installing an X server would solve it but it seems that either I am not using X-Win32 as I should or X-Win32 is not what I thought it was.

With Exceed I had no problem but before I can purchase a permanent version I have to find another way to access the NNM GUI. Some piece of advice would b very welcomed :-)
Honored Contributor
Peter Godron
Posts: 4,470
Registered: ‎02-13-2002
Message 2 of 5 (259 Views)
Honored Contributor
spex
Posts: 1,367
Registered: ‎05-14-1996
Message 3 of 5 (259 Views)

Re: display info missing

Hello,

There are many X-Windows Servers for MS Windows, many of which are free.

I've been using Xming for over a year now, and am very happy with it.

http://freedesktop.org/wiki/Xming

Cygwin/X is also excellent, and free.

http://x.cygwin.com/

PCS
Super Advisor
lVl_1
Posts: 245
Registered: ‎04-11-2007
Message 4 of 5 (259 Views)

Re: display info missing

The single answer in the first thread solved my problem, thank you deserver a 10!
Super Advisor
lVl_1
Posts: 245
Registered: ‎04-11-2007
Message 5 of 5 (259 Views)

Re: display info missing

Thanx for the links to the other Xemus spex. The problem was from my local XP box in fact. I have just had to run the following command before ovw &:
# export LANG=C.iso88591
The parameter was not set (echo $LANG)

Thanks again Peter, you got ur 10
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.