Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Er du vår nye redningsmann eller - kvinne? -Vi søker nå serviceingeniør i Oslo

IRedningsmann12_front.jpgT er en kritisk komponent i samfunnet.  HP leverer teknologi og tjenester som er en vesentlig del av dette.

Vi søker nå en supporter med konkurransekrefter som liker action og å være i førstelinje.

Kategorier: HP-folk

Club Culinaris - episode 1-4

CC-blogblurb.jpgBli med hjem til fire HP-folk når de inviterer hverandre på middag i HP Norges egen matreality-produksjon!

Kategorier: HP-folk

HPs Simon Justnes stakk av med 3. plassen i Årets Unge Leder 2013

ungeleder_simon.jpgGjennom å måle personlige egenskaper, innhente informasjon om hvordan lederne takler dagens arbeidssituasjon, samt observere yrkesrelevante kompetanser gjennom jobbsimuleringer, kårer Assessit Årets Unge Ledere. Sammen med Norges mest spennende virksomheter fokuseres det på godt lederskap hos unge talentfulle ledere under 40.

Kategorier: HP-folk

HP har vært min beste skole!

møte_front.jpgEtter å ha vært en del av HP familien i 3 år venter nye utfordringer, men før jeg går ut døra vil jeg dele noen refleksjoner rundt mulighetene HP har gitt meg.

Kategorier: HP-folk| Perspektiv

Birken og HR, fra ukult til hippt, til hysteri?

yvonne_birk_front.jpgMotivasjonen for å gå langrenn og Birken var ikke, og er ikke å slå andre, men å yte mitt aller beste. Jeg er laget sånn at når jeg har nummer på brystet, gir jeg mer enn jeg egentlig har. Jeg går ned i kjelleren og henter ekstralageret.  

Det er omtrendt like mange år siden jeg ble interessert i HR.

Kategorier: HP-folk

Nettpioner

front.jpgHP var grunnleggeren av Silicon Valley og har bidratt med innovasjon i alle år frem til i dag. HP fant ikke opp internett, men har vært en viktig fødselshjelper.

Trond Haugen er en av våre ansatte som har bidratt siden pionerperioden. Her forteller han om hvordan dette hjalp til å sikre Sandbakken Borettslag OBOS sin nettpris for 2013 (https://www.obos.no/om-obos/nyheter/jubler-for-netthjelp) Det er mange likheter mellom jobben Trond gjør i HP og hva et borettslag også kanskje trenger. Her kan du lese hans historie om hvordan en kan ta med seg lærdom fra IT-bransjen til andre arenaer.

Kategorier: HP-folk
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
Om forfatterne
HP Blog

Technical Support Services Blog

Featured


Følg oss
Merkelapper
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.