Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Tusen takk for meg!

une_bang_front.jpgJeg har hatt min siste arbeidsdag i HP – for denne gang. Vemodig, på den ene siden. Det har vært fint å jobbe i HP, og jeg har vært stolt over å være en del av HP-familien. Spennende, på den andre siden. Jeg gleder meg til nye og utfordrende oppgaver i en litt annen bransje.

Kategorier: HP Folk

Gjør-det-sjæl-markedsføring

strip.jpgHva gjør man når man vil markedsføre et nytt produkt men ikke har budsjett til å hyre inn dyre spesialister?

Man gjør det sjæl!

Kategorier: HP Folk| Typisk HP

Idol gir tilbake

anneidol2.jpgDette blogginnlegget er en takkehilsen til Anne Rålien og hennes team bestående av Monica Tvenning, Wenche Marie Lind, Randi Mogerhangen, Christien Rønsen, Pål Tverbak, Trygve Hille-Dahl Smebye, Cathinka Steen Trøan, Ørjan Strøksnes og Kristel Brumoen.

Kategorier: HP Folk

HP Familiedag 2013

famdag_red.jpgVåre ansattes barn er viktige HP ambassadører, og lørdag 27.april avholdt vi familiedag for ansattes barn og ledsagere. Horder med glade barn og engasjerte voksne møtte opp og fikk være med på skattejakt i våre lokaler på Fornebu. Vi fikk besøk av klovnen, og vårt eget husband «The High Performers» holdt rockekonsert.  

Kategorier: HP Folk

HP møter generasjon Y

TNgenerasjonY.jpgJeg har lyst til å dele noen refleksjoner rundt en dag med talentfulle generasjon Y'ere.

 

HPNovaAgentum intervjuet og plukket ut talentfulle studenter fra mange forskjellige skoler som har lyst til å møte oss i HP. 15. april ble en spennende dag! HP er der det skjer; her på seminar om Neste generasjons ledere.

Etiketter: hr| ledelse| studenter
Kategorier: HP Folk| Typisk HP

HP Norge blant topp 10 i Great Place to Work kåringen

TNGPTW.jpgHvorfor er vi med i GPTW kåringen? Dette er jo ikke en matematisk kåring der alle bedriftene i Norge er med. Men for å vinne en konkurranse må man jo delta! 

Etiketter: GPTW| hr| Konkurranse| Strategi
Kategorier: HP Folk

HP ansatte setter spor i skisporet

Ingressbilde_Skiteknikk.jpgTorsdag hadde vi en super inspirerende og lærerik dag med våre skifantaster Hans-Jan Backer-Owe, Håkon Imbsen og Ole Bjørkmann som bød på smørekurs og skiteknikktrening på skiarenaen i Holmenkollen forteller Cecilie Hassing Lervold. Her deler hun opplevelsen og noen tips fra kursdagene.

Kategorier: HP Folk

Hvordan i all verden havnet jeg hos HP?

Ingressbilde.jpgVi i HP Norge har for alvor satset på sosiale medier i året som har gått. Det har resultert i mange hyggelige henvendelser fra dere der ute. For to uker siden ble vi utfordret på twitter om å ha flere personlige innlegg på Garasjen. Den tok vi på strak arm, og @Fredrikyh kastet seg på utfordringen. Han forteller litt om livet før HP og hvordan han havnet her hos oss.

Kategorier: HP Folk

Partner Kickoff 2013

PK13-bilder-00.jpg Gjennopplev stemningen, og finn ut hvem som ble kåret til HPs beste partnere i 2012!

Kategorier: HP Folk| Typisk HP

Digitalisering av hjemmet

Digitalisering av hjemmet_Ingressbilde.jpgHva gjør man med oppslagsverk, cd’er, gamle musikkassetter og fotoalbum, leste romaner og annen litteratur som man sjelden kikker i, og du skal flytte til en leilighet med vesentlig mindre plass? Frank Roland forteller om hvordan han og familien digitaliserte hjemmet.

Kategorier: HP Folk| Teknologi

Anita presenterer den nye kommunikasjonssjefen i HP Norge

TNAnitaKT.jpgInnovativ og målrettet  intern og ekstern kommunikasjon er helt essensielt for at vi skal nå våre mål,  er budskapet fra Anita Krohn Traaseth, adm.direktør i HP Norge. Her presenterer hun HPs nye kommunikasjonssjef, Line Kjendlie.

Kategorier: HP Folk

Økt grad av fleksibilitet=økt jobbengasjement?

TNFleksibilitet.jpgForskning viser at det er en klar sammenheng mellom graden av jobbengasjement og resultater. Jo høyere jobbengasjement, jo bedre resultater. I HP Norge har vi stor grad av fleksibilitet. Hvordan motiverer dette oss i HP?

Kategorier: HP Folk

Fra vikariat til ledergruppen på 7 år!

TNSiljeSundal.jpgFinansnerden som nå jobber med strategi deler sin karrierereise i HP, hverdagsrefleksjoner og skisserer en typisk jobbhverdag. Vi inviterer deg ”under huden på HP folk”.

Etiketter: CSR| HP folk| Medarbeidere
Kategorier: HP Folk

#HPsynlighet

TNSynlighet.jpgAlle ansatte ble oppfordret til å gå med sin HP refleksvest til og fra jobben den 15.november, ta et bilde og sende dette inn på Instagram med #HPsynlighet

Etiketter: SettSpor| Strategi| Synlighet
Kategorier: HP Folk

High Performers - HPs eget husband

Thumb-HiPer.jpgNår man begynner å grave er det utrolig hvor mye talent som finnes bak fasadene - selv i IT-bransjen! I HP Norge kom mye frem i lyset under SpeedDate the Boss-opplegget til Anita.

Resultatet? Husbandet High Performers. 

Kategorier: HP Folk

«Time flies when you're having fun» - 15 år i et nøtteskall

Ingressbilde.jpgRett fra skolebenken og til HP kom Annika Diseth Yri for 15 år siden. Nå forteller hun om sin reise i selskapet og om minnene hun sitter igjen med, fra hvordan det var å starte på denne arbeidsplassen, tilliten hun fikk, mulighetene og om hvordan hun opplevde avskjeden.

Kategorier: HP Folk

Ledergruppen overrasket alle med imponerende oppvisning på HP kick off!

Bilde til Ingress.jpgLeder-gruppen i HP Norge imponerte stort på kick off 2. november med kroppsbeherskelse og koordinasjon helt på høyde med ”Skal Vi Danse”-deltagerene. Prestasjonen stod til øredøvende jubel og trampeklapp fra salen på det nye Scandia hotellet på Fornebu.

Etiketter: Gangnam Style| kick off
Kategorier: HP Folk

Talenter på tur

Monica Lindquist_Ingressbilde.jpgVi har en talentgruppe i HP Norge, der unge talenter deltar i et utviklingsprogram. Les hva talentet Monica Lindquist forteller om høstsamlingen på Beitostølen.

Kategorier: HP Folk

Morsrollen og lederrollen, er det mulig å kombinere?

TNYvonne.jpg"Jeg mener at vi i det norske arbeidsmarkedet har et stort ubenyttet potensial blant høyt utdannede kvinner som egentlig har lyst til å jobbe, men ikke får det til pga familiesituasjon. Med noen små justeringer tror jeg på Ole Brumm og ja takk, begge deler!" HR direktør Yvonne Fosser deler sin hverdag med oss!

Kategorier: HP Folk

En annerledes foreldrepermisjon

TNpermisjon.jpgForeldrepermisjonen har vært gjenstand for mye debatt de siste årene, og til tross for at det er mer fleksibilitet enn noensinne, velger de aller fleste en tradisjonell løsning, der mamma tar ut hoveddelen av foreldrepermisjonen før pappa tar fedrekvoten på 12 uker.

 

Jeg og min mann valgte å gjøre det på en annen måte, les mer om hvordan dette fungerte her.

Kategorier: HP Folk

HP setter spor og lager strategiske kaker!

kake_thumbnail.jpgI forbindelse med strategilanseringen inviterte Ellen Vraalstad, sjef for partnerappartet vårt, til en kakefest på høyde med de fineste bryllup!

Kategorier: HP Folk

The HP Factor!

HP- bandet.jpgHP Norge har fått et eget husband! Les hvordan dette startet.

Etiketter: Ansatte| Band| Folk| HP
Kategorier: HP Folk

Ser tekstoppsettet for HP bloggen helt merkelig ut i din nettleser?

Les dette! Her kan du finne ut hvordan du endrer innstillingene, og lese litt om startvanskene våre.

Kategorier: HP Folk

Velkommen til Garasjen!

Logo.jpgI dette innlegget deler vår kjære Anita, administrerende direktør i HP Norge, sine tanker og ønsker for bloggen.

Etiketter: Anita| Blogg| Intro| Redakjonen
Kategorier: HP Folk| Typisk HP

Hvordan lager man en firmablogg?

Firmablogg.jpgDet finnes ikke ett svar på dette, men her forteller prosjektleder Kariline Gustad Sanner om hvordan prosjektgruppen har jobbet frem denne bloggen.

Kategorier: HP Folk| Typisk HP

11 enkle leveregler

garasjen-yvonnefosser.jpgVår grunnlegger Dave Packard var genial på mange måter. Les HR direktør Yvonne Fossers refleksjoner rundt hva han skrev til sine ledere i 1952.

Kategorier: HP Folk| Typisk HP

Se hvor gøy vi har det på jobb!

hpvideo.jpgVil du bli bedre kjent med oss, og se hva driver vi med når vi ikke sitter foran PC`en eller er i møter med kunder og partnere? I denne videoen får du et lite innblikk i hvor gøy vi har på jobb!

Kategorier: HP Folk| Typisk HP

Under huden på HP-folk!

garasjen-unebang.jpgBli kjent med Une, Senior Prosjektleder som er meddommer i Oslo tingrett. Hun smiler til verden, og blogger om korps og kaker!

 

Vi vil gjerne vite om DU synes at det er interessant å bli kjent med flere HP folk i en slik spalte?

Kategorier: HP Folk
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
Om forfatterne
HP Blog

Technical Support Services Blog

Featured


Følg oss
Twitter-strøm
Merkelapper
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.