Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Vis artikler for: juni 2014

Er du vår nye redningsmann eller - kvinne? -Vi søker nå serviceingeniør i Oslo

IRedningsmann12_front.jpgT er en kritisk komponent i samfunnet.  HP leverer teknologi og tjenester som er en vesentlig del av dette.

Vi søker nå en supporter med konkurransekrefter som liker action og å være i førstelinje.

Kategorier: HP-folk

Hvordan endre en kultur?

Har du jobbet i, eller ledet en avdeling som ikke fungerer optimalt?

 

Kanskje det er både sutrekopper og kranglefanter, baksnakking og kanskje kos med misnøye? Alt er SÅ urettferdig og det er unnskyldninger. Noen er kanskje dominerende, mens andre ofte er lei seg og slitne... Det er kanskje høyt fravær, røde tall og dårlige resultater...

 

Man blir nesten sliten av å lese om det….

 

Mange bedrifter og avdelinger sliter med dette. Hva gjør man for å endre en hel kultur?1382690237638.jpg

Arbeidsuke i HP Norge

Jenny-i-New-York-web_front.jpgArbeidsuken for min del går mot slutten, og endelig har jeg funnet ut hva min far driver med, og hva som skjer i de fine HP- lokalene på Fornebu.

Kategorier: Typisk HP

HP er med i fotball-VM!

Visste du at HP er med i VM i fotball? På dette tidspunkt er det neppe noen nyhet at FIFA åpnet sitt verdensmesterskap i fotball i Brasil 12. juni. Mer enn tre millioner tilskuere skal ta del og være fysisk tilstede på kampene som finner sted på 12 forskjellige idrettsanlegg spredt over hele Brasil. Noen av anleggene er renoverte, men på de to nybygde stadioner i Manaus og Curitiba samt den gjenåpnede stadion i Porto Alegre har HP levert nettverksutstyret.

 

Kategorier: Teknologi

Offentlige IT-anbud må endres

Per M Hoff- Ingress.jpgIKT-Norge har satt et betydelig fokus på offentlige anbud og anskaffelser. Offentlige IKT-anskaffelser utgjør årlig over 60 milliarder kroner. Det er av stor viktighet at disse pengene gir best mulig avkastning for både kjøper og leverandør. Min påstand er at offentlige anbud kan bli bedre for alle,  om vi tør å tenke innovasjon også i offentlig sektor sier Per Morten Hoff, Generalsekretær, IKT-Norge.

Kategorier: Perspektiv
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
Om forfatterne
HP Blog

Technical Support Services Blog

Featured


Følg oss
Merkelapper
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.