Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Vis artikler for: mai 2014

Mitt første formelle møte med Anita og Yvonne

arbeidselfie_front.jpgForleden dag fikk jeg oppleve noe ekstremt morsomt, sett i møtesammenheng. For meg som intern var det veldig hyggelig, og jeg følte meg ikke minst beæret ved å få lov til å være flue på veggen da Anita og Yvonne skulle snakke om arbeidsmiljøloven med flere andre aktører i det norske næringslivet. Representanter fra Rambøll skulle denne dagen offentliggjøre en rapport angående unntaksreglene rundt arbeidstidsbestemmelsene i den norske arbeidsmiljøloven.

Kategorier: Typisk HP

HP lanserer Helion

hp_helion.jpgIT har alltid vært en bransje i endring, og selv om området etter hvert må anses som modent ser ikke endringstakten ut til å avta –utrolig nok øker den fortsatt. Den etter hvert altomfattende bruken av IT-baserte tjenester uavhengig av tid, sted og formfaktor er noe vi har døpt The New Style of IT. Særlig bedrifter har fått merke kravene fra kresne brukere som har blitt vant til lettbente og hurtigimplementerte løsninger fra forbrukermarkedet og forventer at også bedriftens interne IT-avdeling kan levere tilsvarende. HP Helion kan hjelpe til med nettopp det.

Etiketter: Helion| new style of IT
Kategorier: Teknologi

TAKK HP - What a great place to work!

caroline.jpgWow! Da var mine to måneder i Hewlett- Packard over. Dessverre. For igjen, wow! FOR en bedrift. FOR et opphold. Og sist, men ikke minst: FOR NOEN MENNESKER.

Kategorier: Perspektiv
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
Om forfatterne
HP Blog

Technical Support Services Blog

Featured


Følg oss
Twitter-strøm
Merkelapper
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.