Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Vis artikler for: april 2014

På tide å gjøre noe

IMG_20140308_141112-front.jpgInfrastruktur er ett av den nåværende regjeringens hovedsatsingsområder. Mange vil nok tenke på infrastruktur innen samferdsel, men det er også nødvendig at det offentlige og det private næringslivet har en optimal it-infrastruktur for å bygge det digitale Norge.

 Regjeringen ønsker å øke konkurransekraften i Norge.  It-infrastruktur vil være nøkkelen til å oppnå suksess med målet om å digitalisere samfunnet vårt, slik at Norge kan supplere oljeinntektene med kunnskapsbaserte teknologiinntekter.

Kategorier: Perspektiv

Club Culinaris - episode 1-4

CC-blogblurb.jpgBli med hjem til fire HP-folk når de inviterer hverandre på middag i HP Norges egen matreality-produksjon!

Kategorier: HP-folk

VMware og HP avholdt felles seminar om "New Style of IT"!

20140409_112320_resized.jpgThe New Style of IT var tittelen på arrangementet som vi sammen med VMware og Intel arrangerte på onsdag før påske. Fokuset var lagt til hva vi mener vil bli viktig i utformingen av fremtidens datasenter. Agendaen besto av hva vi mener med The New Style of IT, noen av løsningene HP kan levere for å møte dette behovet, samt løsningsområdene der HP og VMware har produkter som både kompletterer og konkurrerer med hverandre.

Etiketter: new style of IT
Kategorier: Teknologi

Vis at du bryr deg - gi litt blod!

blodbuss_front.jpgAntall blodgivere i dag er litt i overkant av 100,000 og det registreres rundt 15,000 nye hvert år. Problemet er at dette kun erstatter frafallet som forsvinner hvert år av naturlige årsaker som alder, sykdom, medisinbruk og så videre. Per dags dato trengs det rundt 4,000 nye blodgivere i Oslo alene og flere menn etterlyses. HP Norge er en bedrift med mange menn og noen av oss er også nerder. Vi tør å stå fram som blodgivere og oppfordrer flere av dere til å gjøre det samme. Dette handler om et verdisett vi lett kan assosisere oss med.

Kategorier: Typisk HP
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
Om forfatterne
HP Blog

Technical Support Services Blog

Featured


Følg oss
Merkelapper
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.