Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Vis artikler for: desember 2013

Senior og attraktiv

 senior.jpgSeniorene er friskere, sunnere og tjener mer penger enn før. De vil fortsette å ha et godt liv, og ikke overraskende er jobben en viktig del av det. Stadig flere voksne arbeidstakere kjennetegnes av at de synes det er lystbetont å arbeide.  Dette er ikke overraskende for meg. HP Norges medarbeiderundersøkelser viser at seniorene er av de som er aller mest fornøyd med sine arbeidsoppgaver og sin arbeidsplass.

 

Jeg har lenge stilt spørsmål til hvorfor det i Norge har vært så mye fokus på - og så gode ordninger for - at seniorer skal velge å gå av tidlig med pensjon. Jeg forstår det rett og slett ikke. Her er det SÅ mye ubenyttet potensiale.

Julegaveinnpakking for Kirkens Bymisjon

gaver_front.jpgHvert år deler Kirkens Bymisjon ut gaver til barn i en vanskelig situasjon, barn som kanskje ikke gleder seg til jul i det hele tatt. Kirkens Bymisjon gjør et fantastisk arbeid for disse barna, av enorm betydning for de det gjelder. Det er mange som bidrar i dette arbeidet. Selvene gavene hadde Bymisjonen skaffet til veie fra andre bidragsytere, med var også behov for et lag av mennesker som kunne pakke alle disse. Anslagsvis trengte man 14 personer til å jobbe to-tre timer, altså opp i mot et ukesverk.

Kategorier: Typisk HP
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
Om forfatterne
HP Blog

Technical Support Services Blog

Featured


Følg oss
Merkelapper
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.