Vis at du bryr deg - gi litt blod!

Vis at du bryr deg og gi litt blod til de som fortjener det

Antall blodgivere i dag er litt i overkant av 100,000 og det registreres rundt 15,000 nye hvert år. Problemet er at dette kun erstatter det frafallet som forsvinner hvert år av naturlige årsaker som alder, sykdom, medisinbruk og så videre. Per dags dato trengs det rundt 4,000 nye blodgivere i Oslo alene og flere menn etterlyses. HP Norge er en bedrift med mange menn og noen av oss er også nerder. Vi tør å stå fram som blodgivere og oppfordrer flere av dere til å gjøre det samme. Dette handler om et verdisett vi lett kan assosisere oss med.

  

Hjertet slår og transporterer livsviktig blod.  Tilsvarende viktig er IT for bedrifter og organisasjoner.

Å være blodgiver beskrives med stikkord fra Blodbanken sin brosjyre; « Det krever mer enn god helse. Det krever mot. Det krever dedikasjon og det krever prioritering. Det krever mennesker som våger å gå i front. Som forstår samfunn og fellesskap. Mennesker med et sunt liv og sunne verdier.» Dette er verdier vi i HP ønsker å identifisere oss med. Uten nerden stopper verden. Uten blod, stopper hjertet og uten datarom, stopper bedriften. Dette er tre eksempler på hvordan ting kan stoppe opp uten en hovedingrediens.

 

 blodbrodre.jpg

 

Bli med på Hpnerden på dugnad

Når et datarom eldes, må komponentene erstattes av yngre og bedre komponenter. Noe alle ansatte i HP skjønner. Norge har en stadig aldrende befolkning som gjør det svært viktig med rekruttering av nye, unge blodgivere. Ved å bli blodgiver gjør du en utrolig viktig samfunnsinnsats. Flere operasjoner og livs givende behandlinger kunne ikke vært utført uten blodgivernes iherdige innsats. Som Knut Nærum poengerer:

 

«Jeg gir blod fordi jeg en dag kan komme til å trenge det selv, og da vil det være flaut å ikke å ha bidratt. Det ville være som å holde seg inne og latt som man er bortreist når det er dugnad i gården. Blodgivning er rett og slett en Kroppsvæskebasert dugnad. Den slutter riktignok ikke med grilling, men på en annen side slipper man å bli svett og skitten».

 

Ja, du får et lite stikk. Ja, det tar en halvtime. Ja, du må ta deg tida til å dra dit de tapper blodet. MEN, du får god samvittighet, du bidrar til noe utrolig viktig og gjør en fantastisk god gjerning. Dessuten får du kanskje litt juice og en liten premie når du er ferdig.

 

Bli med HPnerden og spre det glade HP-blodet til de som virkelig trenger det.

Meld deg på her www.blodbanken-oslo.no, www.giblod.no eller ring 22 11 89 00

 

Du kan gi blod på Ullevål Sykehus eller også i Blodbussen, som med jevne mellomrom kommer til Fornebu eller andre steder der du jobber.

 

Løs billett til bussen og bidra til et samfunnsnyttig formål.

 

Du oppfordres også å til å følge oss på Twitter om hvordan vi hver dag sørger for å supportere IT-løsninger som som bidrar til å løse samfunnsnyttige formål.

 

hpnerden_logo_tw.jpg

 

 

Skrevet av Thomas Sletten og Frode Lukassen (leder HP Norges supportorganisasjon ), Hewlett Packard Norge AS

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

Merkelapper: Typisk HP
Legg igjen en kommentar

Vi oppfordrer deg til å dele dine kommentarer på dette innlegget. Kommentarer blir overvåket
og publisert så raskt som mulig i vanlig arbeidstid.

For å sikre at din kommentar blir publisert, så må du følge HPs standard retningslinjer.
Våre ambisjonene er å besvare alle kommentarer innen 24 timer, men ved helger, ferier og
helligdager kan det gå inntil 48 timer. Supportspørsmål besvares ikke; følg henvisningene på
http://www8.hp.com/no/no/contact-hp/contact.html.

Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
About the Author
Featured


Følg oss
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.