Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Vi søker supporter med konkurransekrefter

Bli med å lage suksessplaner og søk jobb hos oss

Som Account Support Manager (ASM) hos oss vil du jobbe med leveranse av HP's totale tjenestespekter til større kunder i skjæringspunktet mellom forretning og IT. Du skal jobbe selvstendig mot våre nøkkelkunder og samtidig utnytte våre globale prosesser og organisasjon.

 

Den norske supportorganisasjonen i Hewlett-Packard er en viktig medspiller i et stort globalt team. Vi leverer markedsledende supportløsninger hvor leveransen skreddersys etter kundens behov. Sammen gjør vi  en meget viktig jobb for å sikre høy kundetilfredshet slik vårt slogan viser,  «customer satisfaction is a part of our DNA».

 

Relasjonsbygging og kundeoppfølging vil derfor være en viktig del av ansvarsområdet, der du som rådgiver vil bidra til at IT teknologien utnyttes optimalt og sikrer kundens og HP sin konkurransekraft.

 

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=43598951

 

HP_footprint.jpg

 

CRM med kunden i sentrum?

 Da Customer Relationship Management (CRM), ble introdusert tidlig på 2000-tallet, ble det brukt på hvordan IT kunne understøtte salg, marketdsføring og kundeservice. Mye fokus ble rettet mot hvordan salg og markedsføring kunne automatiseres, fornyes og bidra til innovasjon. Når man kom til kundeservice og hvordan dette skulle integreres og nyttegjøres, stilnet det.Det ble mye fokus på  IT og verktøy. At dette også handler om forankring i strategi og kultur og ofte involverer innovasjon i organisasjons- og forretningsmodeller, ble uteglemt. Ble kunden glemt?

 

Sørvis på norsk er lønnsomt

Et kort søk på sørvis («bokmål») og service («nynorsk»), gir fort treff både på Support, Garantireparasjon, Kundeoppfølging og Ettermarked.

 

At man fortsatt ser på service og support som ettermarked, når tjenesteproduksjon er framtida, er fascinerende. I dag er det ikke noe ettermarked. Markedsplasssen er tjenestebasert og det er stadig vanskeligere å differensiere seg gjennom kun produkter. Det er hvordan vi tar vare på våre kunder mellom de store kjøpene og i det daglige som bestemmer framtidsmulighetene. For mange er det fortsatt fokus på kun transaksjoner og salg. Slike forretningsmodeller vil bli stadig mindre attraktive.

 

Slik er tjenester, som kundeservice og support framtida og det handler om å innovere på tvers av hele verdikjeden.  Et eksempel på dette er nye skybaserte forretningsmodeller. SalesForce.com er et eksempel på et firma som har redefinert supportbegrepet. I deres verden handler det om å skape suksessplaner heller en supportplaner. Tilsvarende i HP fokuserer vi på hvordan service og support er en vesentlig del av vår og kundenes konkurransekraft der vårt slagord er «customer satisfaction is a part of our DNA».

 

 

Skrevet av Frode Lukassen, leder HP Support, HP Norge AS

Bilde tatt av Helge Østensten, HP Norge AS

Publisert av Henriette Ask, HP Norge AS

Merkelapper: Teknologi
Legg igjen en kommentar

Vi oppfordrer deg til å dele dine kommentarer på dette innlegget. Kommentarer blir overvåket
og publisert så raskt som mulig i vanlig arbeidstid.

For å sikre at din kommentar blir publisert, så må du følge HPs standard retningslinjer.
Våre ambisjonene er å besvare alle kommentarer innen 24 timer, men ved helger, ferier og
helligdager kan det gå inntil 48 timer. Supportspørsmål besvares ikke; følg henvisningene på
http://www8.hp.com/no/no/contact-hp/contact.html.

Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
About the Author
Featured


Følg oss
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.