Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Talenter på tur

HP Norge har et talentprogram der et utvalg unge ansatte blir nominert og valgt ut til å delta i programmet, som varer i et år. Målet med talentprogrammet er personlig utvikling og utvikling i talentenes nåværende stilling. Man får hver sin mentor og utdelt gruppeoppgaver som må løses og presenteres til ledergruppen. I tillegg er det 4 samlinger i året, der talentene samles for å jobbe med ulike temaer. I forrige uke var det tid for årets 3. talentsamling på Beitostølen.

 

Tirsdag kveld ankom 8 talenter, 2 medlemmer fra ledergruppen og 1 fra HR-avdelingen hytta, som viste seg å være stor som et slott. Middagsteamet lagde hjemmelaget pizza og det ble vin, backgammon og prat til de små timer. En riktig god start på samlingen!

 

Gruppebilde4.jpg

 

En snøfylt onsdag begynte med en gjennomgang av alle talentenes personlige planer. Alle ble utfordret til å lage sin egen utviklingsplan, ved å bruke ulike verktøy fra talentprogrammet. Planen skal hjelpe talentene å finne ut hvilken karrierevei de vil utvikle seg i. Videre på agendaen presenterte Silje Sundal fra ledergruppen, sin karrierereise i HP, fra et 8-ukers vikariat til å være en del av ledergruppen, på 7 år. Hun gjennomgikk også finans i HP, som hun er ekspert på. En nyttig og lærerik opplevelse for mange.

 

Verner Hølleland, sjef for PC og print-avdelingen i Norge, ankom hytta på ettermiddagen. Middag den kvelden bestod av salmalaks til forrett, reinsdyrstek til hovedrett og Fredrik Young-Halvorsen sin notoriske ostekake:-) Nok en hyggelig kveld med peisknitring i bakgrunnen og vin i glasset.

 

Matlaging.jpg

 

Den siste dagen begynte med tilbakemeldinger av talentenes presentasjon og hvordan de løste den første gruppeoppgaven, fra Petter Moseby i ledergruppen. Det var viktig å fokusere på hva som kunne vært bedre i arbeidet med oppgaven, for å forbedre jobben med den siste oppgaven. Et viktig poeng å ta med seg var å sette seg et mål og fokusere på tidsforbruk underveis.

 

Verner Hølleland presenterte videre i programmet, hvordan man kan skape imponerende vekst i HP ved bruk av enkle metoder og modeller. Dette kunne relateres til alle stillinger, i tillegg til salg.

 

Sist på agendaen den dagen var en feedbackrunde, der alle talentene måtte si en positiv ting og gi et forslag til forbedring til hverandre. Ved å være direkte og gi konstruktive tilbakemeldinger, utvikler man seg.

 

Alt i alt, så har det vært en fin tur til Beitostølen med en flott gjeng.

 

 

Artikkelen er skrevet av Monica Lindquist, Scandic Consumer Marketing Manager, HP Norge,

og publisert av Anne Rålien, HP Norge

 

 

Merkelapper: HP Folk
Kommentarer
av SiljeSundal den ‎11-05-2012 04:33 PM

Utrolig morsomt og inspirerende å være med dere på tur :) HP er i trygge hender!

 

Legg igjen en kommentar

Vi oppfordrer deg til å dele dine kommentarer på dette innlegget. Kommentarer blir overvåket
og publisert så raskt som mulig i vanlig arbeidstid.

For å sikre at din kommentar blir publisert, så må du følge HPs standard retningslinjer.
Våre ambisjonene er å besvare alle kommentarer innen 24 timer, men ved helger, ferier og
helligdager kan det gå inntil 48 timer. Supportspørsmål besvares ikke; følg henvisningene på
http://www8.hp.com/no/no/contact-hp/contact.html.

Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
About the Author
Featured


Følg oss
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.