Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

HPs Simon Justnes stakk av med 3. plassen i Årets Unge Leder 2013

Gjennom å måle personlige egenskaper, innhente informasjon om hvordan lederne takler dagens arbeidssituasjon, samt observere yrkesrelevante kompetanser gjennom jobbsimuleringer, kårer Assessit Årets Unge Ledere. Sammen med Norges mest spennende virksomheter fokuseres det på godt lederskap hos unge talentfulle ledere under 40.

 

ungeleder_simon.jpg

Førsteplassen gikk til Magne Nordgård (36), Adm. Dir./CEO, Eika Forsikring AS (Bilde : Midten)
Andre plassen gikk til Mari Midtstigen (33), redaktør, Det Nye/Shape Up, Egmont Hjemmet (Bilde : TV)
Tredje plassen gikk til Simon Andrew Justnes (36), Salgssjef, Hewlett-Packard Norge AS (Bilde : TH)

 

Vurderingsmetoden som benyttes i Årets Unge Ledere er meget omfattende: Ole I. Iversen (Dr. BA) Partner Assessit utdyper: «Dette er sannsynligvis den mest omfattende kartleggingen av enkeltpersoners lederferdigheter som gjøres i Norge i dag. Både evner, ferdigheter og resultater vurderes, og informasjon hentes inn fra både overordnet, underordnede og kandidaten selv» forklarer han.


Til daglig jobber jeg i HPs tjenestedivisjon og leder salgsstyrken med totalt 6 selgere fordelt på consulting sales, support sales og inside sales. Jeg har ansvaret for direkte og indirekte salg i hele Norge, hvor våre tjenester er knyttet til dataromsprodukter som servere, lagringsprodukter og nettverk. Det har vært et stort fokus på videreutvikle salgsorganisjasjonen til å bli mer synlige i markedet, få større kontaktflater hos eksisterende kunder, vinne nye kunder og sørge for at HP tilbyr verdibaserte tjenster og tilfører kundene en sikkerhet tilpasset deres operasjoner. Samtidig er det viktig å være koordinerte inn mot forretningseiere og andre grupperinger i HP, slik at vi fremstår som en samkjørt og velorganisert leverandør av produkter og tjenester i markedet.

 

Det å ha deltatt i denne prosessen har vært utrolig spennende og lærerikt. For det første får man anledning til å vurdere flere aspekter og sider av meg selv som leder, også vurdert opp mot andre ledere. For det andre, så blir man satt inn i situasjoner som kan beskrives som godt «utenfor komfortsonen», kommer seg ut av den «trygge» hverdagen og blir dyttet på av trenet personer som vet nøyaktig hvor de skal trykke for at jeg skal få det litt vondt og ubehagelig. Dette lærer man av, og man lærer noe om seg selv. Sist men ikke minst, synes jeg det var veldig positivt at det var satt av godt med tid for en helhetlig vurdering, gjennomgang og tilbakemeldinger på alle tester og simuleringer. Disse tilbakemeldingene gir deg noe konkret å jobbe videre med, samtidig som de sterke sidene lett blir identifisert.
 

 

Skrevet av Simon Justnes, Sales Manager Technology Services, Hewlett Packard Norge AS

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

Merkelapper: HP-folk
Legg igjen en kommentar

Vi oppfordrer deg til å dele dine kommentarer på dette innlegget. Kommentarer blir overvåket
og publisert så raskt som mulig i vanlig arbeidstid.

For å sikre at din kommentar blir publisert, så må du følge HPs standard retningslinjer.
Våre ambisjonene er å besvare alle kommentarer innen 24 timer, men ved helger, ferier og
helligdager kan det gå inntil 48 timer. Supportspørsmål besvares ikke; følg henvisningene på
http://www8.hp.com/no/no/contact-hp/contact.html.

Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
About the Author
Featured


Følg oss
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.